«دعای عهد» دعایی جهت برقراری ارتباط بین ما و امام زمان(عج) است، در این دعا با آن حضرت عهد و پیمان میبندیم که در جهت تشکیل حکومت عدل مهدوی زمینهسازی کنیم، در این دعا نکاتی مطرح میشود که حجتالاسلام والمسلمین محسن قرائتی رئیس ستاد اقامه نماز در کتاب «زندگی مهدوی در سایه دعای عهد» به تشریح آن میپردازد
نقل قول از سید بزرگوار دوست گمنام
یاعلی, [18.04.15 10:03]
*علاقه به امام زمان(عج) باید جمعی باشد
در دعای عهد داریم که: «اللَّهُمَّ بَلِّغْ مَوْلَانَا الْإِمَامَ الْمَهْدِیَّ الْقَائِمَ بِأَمْرِ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَ عَلَى آبَائِهِ الطَّاهِرِینَ عَنْ جَمِیعِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَات»، به امام زمان(عج) ابلاغ کن، از طرف چه کسی؟ «عَنْ جَمِیعِ» از طرف همه مؤمنین و مؤمنات «عَنْ جَمِیعِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَات» این خودش یک مطلب مهمی است
امام جهانی باید مریدش هم جهانی فکر کند
وقتی زیارت میرویم بگوییم که این زیارت به نیابت از همه مؤمنین و مؤمنات، صدقه میدهیم بگوییم: دفع بلا از همه مؤمنین و مؤمنات بشود، نگوییم: خدایا، مؤمنینی که در این مسجد نماز خواندند بیامرز، حالا مؤمنینی که در مسجد دیگر نماز خواندند چه؟ همه را بگو، چرا میگویی: خدایا کسانی که در این هیأت سینه زدهاند. چقدر تنگ نظر هستی! چقدر فکر کوچک است. مگر تو منتظر امام بینالمللی نیستی؟ امام جهانی باید مریدش هم جهانی فکر کند، کسی که منتظر اصلاح عمومی است، باید خودش هم عمومی فکر کند، خودم و بچهام و هیأتام و مسجدم و برایش هیچ فرقی نکند. «عَنْ جَمِیعِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَات».
✅*شریک کردن والدین در دعا و زیارت برای امام زمان(عج)
در دعای عهد میگویی: ای امام زمان(عج) سلام میکنم از طرف خودم و از طرف «والِدَیَّ» پدر و مادرم و «وُلدی» فرزندانم؛ یعنی هم نسل گذشته، هم نسل آینده را در نظر میگیری.