بِاسْمِ اللهِ الرَّحْمانِ الرَّحیم
امام حسن عسکری علیه السلام فرمود: به امام موسیبن جعفر علیهما السلام عرض کردند: در بازار مردی را دیدیم که صدا میزد و میگفت: من شیعه خالص محمّد و آل محمّد علیهم السلام هستم. بدین وسیله لباسهایی را به شخصی که قیمت زیادتری میداد میفروخت. پس امام موسی کاظم علیه السلام فرمود: نادان و جاهل نیست آن کس که قدر و منزلت خود را بداند، آیا میدانید مثل این شخص مانند چه کسی است؟ این شخص مانند کسی است که بگوید: من مانند سلمان و ابوذر و مقداد و عمار »شیعه خالص« هستم و با وجود این کم فروشی میکند و عیبهای جنس خود را از نظر مشتری میپوشاند و اگر یکی از دیگری جنسی بخواهد بخرد ، مداخله میکند و میگوید من بیشتر میدهم و هنگامی که شخص خریدار از خرید منصرف شد به فروشنده میگوید من به همان قیمت میخرم که مشتری اوّل گفته بود، آیا این شخص مانند سلمان، ابوذر، مقداد و عمار خواهد بود؟ نه به خدا سوگند! هر گز مانند آنها نخواهد بود، البته ما مانع این نمیشویم که بگوید من محب و دوست محمّد و آل محمّد علیهم السلام و دشمن دشمنان محمّد و آل محمّد علیهم السلام هستم.
تفسیر امام حسن عسکری علیه السلام جلد اوّل باب معنای رافضی چیست؟ اول کسی که به این نام نامگذاری شد ساحران حضرت موسی علیه السلام بودند حدیث ۱۵۸
اللهم عجل لولیک الفرج
@hadisenurani