قرآنِ نوشته بر پوست در کنار مرجعیت علمی و عملی
امت اسلامی نیازمند به غدیر است و باید دل و جان ببندد به «حدیث ثقلین» که قرآن و اهل بیت وحی علیهم السلام را به هم پیوند زده است. با غدیر است که کشتی دین، ناخدایی شایسته می یابد که می تواند کشتی نشستگان را سلامت به ساحل نجات برساند.
غدیر به ما می آموزد که دین باید متولی ایی داشته باشد دانشمند، که توان پاسخگویی به هر نوع سوالی را داشته باشد و سوالی را بی جواب نگذارد، و هم مدیر که قدرت سامان بخشیدن به نظام سیاسی اجتماعی جامعه در او باشد.
بی توجهی به غدیر هم سبب رواج بافته های ذهنی در حوزه ی دین و مدیریت جامعه بر اساس گرایشهای نفسانی است. همان که سبب اختلاف و آتش افروزی در میان مسلمانان می شود و مهمترین عامل عقب ماندگی آنها در طول تاریخ است.
چون درِ خانه ی اهل بیت علیهم السلام را بر روی عموم مسلمانان بستند و امت اسلامی را از مرجعیت علمی و مدیریت عملی آنها محروم ساختند؛ قرآنِ نوشته بر پوست و کاغذ هم نتوانست رسالت خود را ادا کند و شد همان که امروز در جهان اسلام می بینیم.
اما اگر به مانند آن گروه اندک (شیعیان) عمل می کردند که دست از خانه ی وحی بر نداشتند و با تمام تلخی ها که در کامشان کردند اصرار بر پیروی از قرآن و اهل بیت علیهم السلام ورزیدند، اوضاع بسیار بهتر از امروز می شد.
نمونه ی کوچک آن، آتشی است که در سال 1388 در این کشور به پا شد. با اینکه قانون مکتوب وجود داشت؛ اما به اعتراف دوست و دشمن اگر نبود ولایت فقیه که ادامه راه غدیر است فاجعه ای رخ می داد که صد رحمت به عراق و شام.