انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ آبی انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ نارنجی
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: مقام امام علی(علیه السلام)

  1. Top | #1

    تاریخ عضویت
    April_2013
    عنوان کاربر
    همکار قبلی انجمن
    میانگین پست در روز
    0.06
    نوشته ها
    272
    صلوات و تشکر
    1,482
    مورد صلوات
    794 در 265 پست
    نوشته های وبلاگ
    5
    دریافت کتاب
    0
    آپلود کتاب
    0

    پیش فرض مقام امام علی(علیه السلام)






    مقام امام علي (علیه السلام) در گفتار پيامبر خدا (صلی الله علیه وآله)

    عبدالرحمان بن سمره مي‌گويد:
    روزي به رسول خدا (صلی الله علیه وآله) گفتم:« مرا به راه نجات و رستگاري راهنمايي کن.»
    پيامبر فرمود:« اي پسر سمره، هر گاه مردم دچار اختلاف عقيده شدند، تو از علي بن ابي طالب پيروي کن، زيرا او امام امت من است و جانشين من در ميان آنها.
    او کسي است که حق و باطل را از هم جدا مي‌سازد. هر چه از او بپرسند، پاسخگوست و هر کس از او هدايت و رشد بخواهد، راهنمايي‌اش مي‌کند.
    هر کس حق را نزد علي بجويد، آن را مي‌يابد و هر کس هدايت را در پيشگاه او جست و جو کند، هدايت مي‌شود. هر کس به او پناه برد در امان است، و هر کس به او متمسک شود نجات مي‌يابد. اي پسر سمره، هر کس در برابر او تسليم باشد و ولايت او را پذيرا باشد از هر خطري مصون است و هر کس ولايت او را نپذيرد و با او دشمني کند هلاک مي‌گردد.
    همانا علي از من است؛ روح او از روح من، و سرشتش از سرشت من است. او برادر من است و من برادر اويم. او همسر دخترم فاطمه است که از ازل تا ابد، سرور زنان عالم است.دو امام امت من و دو سرور جوانان اهل بهشت، حسن و حسين، فرزندان اويند و نيز نُه نفر از فرزندان حسين که نهمين آنها قائم امت من است که زمين را از قسط و عدل پر مي‌کند، همان گونه که پيش از او ظلم و ستم پر گشته است.»

    بحارالانوار، ج 36، ص 226، حديث 2 ------ امالي صدوق

    مهمتر از دعا برای تعجیل فرج حضرت مهدی (عج)، دعا برای بقای ایمان و ثبات قدم در عقیده و عدم انکار حضرت تا ظهور او می باشد.

    آیت الله بهجت



  2. 3 کاربر برای پست " زنبق بنفش " عزیز صلوات فرستاده.

    مدیریت محتوایی انجمن (2013_05_19), مشعشع (2013_05_18), گل مريم (2013_05_18)

  3. Top | #2

    تاریخ عضویت
    April_2013
    عنوان کاربر
    همکار قبلی انجمن
    میانگین پست در روز
    0.06
    نوشته ها
    272
    صلوات و تشکر
    1,482
    مورد صلوات
    794 در 265 پست
    نوشته های وبلاگ
    5
    دریافت کتاب
    0
    آپلود کتاب
    0

    پیش فرض





    عظمت مقام امام علی (علیه السلام)



    برای کسانی که خود را "شیعه" حضرت امام علی (ع) می دانند، کسب شناخت و معرفت نسبت به شخصیت آن امام معصوم (ع) یک فریضه است و نباید در انجام آن غفلت روا دارند، که هر نوع قصور و مسامحه در این امر، زیان هایی چون از دست دادن فیض شناخت و آگاهی نسبت به کسی را به همراه دارد که حتی بیگانگان در مقام والای او به شگفتی افتادند و سر به خضوع فرود آوردند.


    مگر نه این است که "شیعه" یعنی تابع و پیرو؟ و آیا جز این است که تبعیت و پیروی از حضرت مولی الموحدین (ع) در گرو معرفت نسبت به شخصیت اوست و تا این شناخت و بینش به دست نیاید، "پیروی" تحقق عینی نمی یابد؟ بنابراین شخصیت شناسی امیرمومنان (ع) برای هر مدعی پیروی از آن پیشوای الهی، ضروری و حیاتی می باشد.


    راستی چگونه می توان در برگرفتن جرعه هایی از اقیانوس بی کران شخصیت کسی که جامع صفات متضاد و خصال گوناگون است، تسامح ورزید و در عین حال نامش را بر زبان جاری کرد و خود را محب او نامید؟ برای انجام وظیفه امام شناسی، مستحکمترین و راهبردی ترین شیوه، گوش جان سپردن به معارف و رهنمودهایی است که آن پیشوای بزرگ درباره خود بر زبان جاری ساخته است، اگر چه معتقدیم آنچه حضرت علی (ع) درباره خود فرموده، بسیار اندک است.
    بدیهی است عالمان و اندیشمندان اسلامی که خود در مکتب حضرت امام علی (ع) سال های مدید درس و حکمت آموخته اند، در تبیین سخنان آن امام معصوم، دارای احاطه و نگرش های ژرف و همه جانبه می باشند، و فقیه و اندیشمند معاصر حضرت آیت الله جوادی آملی از کسانی است که که دارای این مهارت خاص می باشد و ما را در این امر بینش و آگاهی می دهد.


    شناخت مقام والای حضرت علی (ع) و شناساندن آن، جز برای امامان معصوم مقدور نیست. از این رو مناسب است برای شناخت آن حضرت به برخی از سخنان خود ایشان تمسک کنیم که نشان دهنده اعتلای مقام حکیمانه وی است.






    مهمتر از دعا برای تعجیل فرج حضرت مهدی (عج)، دعا برای بقای ایمان و ثبات قدم در عقیده و عدم انکار حضرت تا ظهور او می باشد.

    آیت الله بهجت



  4. 3 کاربر برای پست " زنبق بنفش " عزیز صلوات فرستاده.

    مدیریت محتوایی انجمن (2013_05_19), مشعشع (2013_05_19), گل مريم (2013_05_19)

  5. Top | #3

    تاریخ عضویت
    April_2013
    عنوان کاربر
    همکار قبلی انجمن
    میانگین پست در روز
    0.06
    نوشته ها
    272
    صلوات و تشکر
    1,482
    مورد صلوات
    794 در 265 پست
    نوشته های وبلاگ
    5
    دریافت کتاب
    0
    آپلود کتاب
    0

    پیش فرض





    ۱) در خطبه ۱۹۲ از نهج البلاغه هنگامی که ظهور اسلام را تشریح می کند و رسول اکرم (ص) را می ستاید، می فرماید:

    رسول اکرم (ص) مرا در همان اوایل زندگی در دامن خویش می پروراند و هر روز بابی از علم و اخلاق به روی من می گشود و مرا به اقتدای آن فرا می خواند، "یرفع لی فی کل یوم من اخلاقه علما و یامرنی بالاقتداء به"، و هر سال که مجاور کوه حرا می شد و در جوار آن به عبادات می پرداخت، من او را می دیدم و جز من کسی وی را نمی دید، "و لقد کان یجاور فی کل سنه بحراء فاراه و لایراه غیری".
    در خانه ای که اسلام در آن ظهور کرده بود غیر از رسول اکرم (ص) و خدیجه (ع) کسی نبود و من سومین نفر آن دو بودم. نور وحی و رسالت را می دیدم و نسیم نبوت را استشمام می کردم، "ولم یجمع بیت واحد یومئذ فی الاسلام غیر رسول الله (ص) و خدیجه و انا ثالثهما. اری نور الوحی و الرساله و اشم ریح النبوه".

    آن شامه غیبی که نسیم غیبی را استشمام می کند و در انبیا (ع) وجود داشت، در علی (ع) نیز بود. وقتی برادران یوسف از مصر حرکت کردند و پیراهن وی را به همراه خود آوردند، حضرت یعقوب در فاصله چندین فرسنگی (ع) با قاطعیت و تاکید فرمود: من نسیم و بوی یوسف را استشمام می کنم، "انی لاجد ریح یوسف لولا ان تفندون" (۱)
    شامه ای که از غیب می بوید، شامه ای ملکی و مادی نیست، چنان که نبوت نیز مربوط به عالم طبیعت و ملک نیست و تنها با حس بویایی ملکوتی می توان نبوت را که امری غیبی است، تشخیص داد.
    علی (ع) نیز می فرماید: من هنگام نزول وحی بر پیامبر، صدای ناله شیطان را می شنیدم. به رسول اکرم (ص) عرض کردم: این ناله و فریاد چیست؟ فرمود: این افسوس شیطان است که فهمید دیگر پرستش نمی شود، چون جایی که وحدت و نبوت و رسالت حکومت کند، آنجا شیطان عبادت نمی شود، "ولقد سمعت رنه الشیطان حین نزل الوحی علیه (ص) فقلت: یا رسول الله ما هذه الرنه؟ فقال: هذا الشیطان قد ایس من عبادته". آنگاه فرمود: ای علی هر چه را من می بینم تو نیز می بینی و هر چه را من می شنوم، تو نیز می شنوی، جز آن که تو پیامبر نیستی، لیکن وزیر من هستی و تو بر پایه خیر استواری: "انک تسمع ما اسمع و تری ما اری الا انک لست بنبی و لکنک لوزیر و انک علی خیر" (۲)

    مهمتر از دعا برای تعجیل فرج حضرت مهدی (عج)، دعا برای بقای ایمان و ثبات قدم در عقیده و عدم انکار حضرت تا ظهور او می باشد.

    آیت الله بهجت



  6. 3 کاربر برای پست " زنبق بنفش " عزیز صلوات فرستاده.

    مدیریت محتوایی انجمن (2013_05_19), مشعشع (2013_05_19), گل مريم (2013_05_19)

  7. Top | #4

    تاریخ عضویت
    April_2013
    عنوان کاربر
    همکار قبلی انجمن
    میانگین پست در روز
    0.06
    نوشته ها
    272
    صلوات و تشکر
    1,482
    مورد صلوات
    794 در 265 پست
    نوشته های وبلاگ
    5
    دریافت کتاب
    0
    آپلود کتاب
    0

    پیش فرض




    ۲) حضرت علی (ع) در خطبه سوم که به خطبه "شقشقیه" معروف است، می فرماید: "ینحدر عنی السیل ولایرقی الی الطیر"، من آن کوه بلندم که سیل علوم از من سرازیر می گردد! چون هر کوهی سیل خیز نیست و سیل فقط از کوه بلند و مرتفع برمی خیزد و هیچ پروازکننده ای به مقام اوج گرفته من پر نمی کشد.

    فکر اندیشمند عادی به مقام والای علی بن ابی طالب راه نمی یابد و تحمل هضم و فراگیری علوم سیل گونه این حکیم الهی مقدور افراد عادی نیست، زیرا در برابر سیل نمی توان ایستاد، بلکه باید از کناره های آن به قدر توان بهره برد.
    ۳) آن حضرت در خطبه ۱۸۹ در بیان مقام علمی خود می فرماید: "ایهاالناس سلونی قبل ان تفقدونی فلانا بطرف السماء اعلم منی بطرق الارض".!

    در این کلام آن حضرت برای خود دو نشئه قایل است، چنان که جهان نیز دو نشئه دارد، عالم ظاهر و عالم باطن، عالم غیب و عالم شهادت. ایشان می فرماید: جنبه غیبی من قوی تر از جنبه شهادت من است! آگاهی من به علوم آسمانی بیش از آگاهی من به علوم زمینی است! زیرا غیب قوی تر از شهادت است و با خبران از غیب عالم قوی تر از مرتبطان به عالم شهادت هستند.
    ۴) در خطبه ۱۷۵ می فرماید: والله لو شئت ان اخبر کل رجل منکم بمخرجه و مولجه و جمیع شانه لفعلت و لکن اخاف ان تکفروا فی برسول الله (ص) الا و انی مفضیه الی الخاصه ممن یومن ذلک منه.!

    سوگند به خدا، اگر بخواهم جریان زندگی شما، آغاز و انجام آن، و ورود و خروج شما را در کارها تشریح کنم، می توانم، چون از گذشته و آینده شما به اذن خدا آگاهم، ولی خوف دارم که تاب نیاورید و بگویید: چگونه رسول خدا چنین نفرمود و علی (ع) می گوید، پس علی (ع) از رسول خدا (ص) بالاتر است و این مساله زمینه انحراف فکری شما را فراهم سازد. آگاه باشید که با موالیان مورد اطمینان بعضی از اسرار عالم را در میان می گذارم. این نمونه ای از احاطه علمی علی (ع) به جهان غیب است و جهان غیب بر جهان شهادت احاطه دارد.
    ۵) در خطبه ۱۵۸ خود را سخنگوی وحی معرفی می کند و می فرماید: ذلک القرآن فاستنطقوه و لن ینطق و لکن اخبرکم عنه الا ان فیه علم ما یاتی و الحدیث عن الماضی و دواء دائکم و نظم ما بینکم.

    قرآن سخن می گوید، شما از قرآن بپرسید، ولی هرگز حرف نمی زند، لیکن من سخنگوی قرآنم و شما را از محتوای آن آگاه می سازم. آگاه باشید که علم آینده، سخن از گذشته، داروی دردها و نظم امور زندگی شما در قرآن است.
    ۶) در خطبه ۱۰۹ می فرماید: ما درخت نبوتیم، درخت نبوت در خاندان ما ریشه دارد و فیض رسالت در این خانواده فرود می آید و فرشته های خدای متعال با خاندان ما رفت و آمد دارند و قرارگاه علم ما هستیم و چشمه سار حکمت ها ماییم، "نحن شجره النبوه و محط الرساله و مختلف الملائکه و معادن العلم و ینابیع الحکم".

    کانون و کان علم و حکمت علی و اولاد علی (ع) هستند و همان گونه که قرآن کریم در تشریح حکمت گویا و رسا است، امیرمومنان (ع) نیز که شاگرد بارز این کتاب و قرآن ناطق است، بهترین بیانگر حکمت خواهد بود.
    وصفی که خدا برای قرآن بیان فرمود، علی (ع) نمونه آن صفت را برای خود تشریح می کند، خدا در عظمت قرآن می فرماید: "لو انزلنا هذا القران علی جبل لرایته خاشعا متصدعا من خشیة الله"، آن قدر این قرآن وزین است که اگر آن را بر کوه نازل کنیم، کوه متلاشی می شود.
    همان گونه که هضم مسایل سنگین برای همه میسر نیست و بسا افرادی را به صداع و سردرد مبتلا می کند، معارف بلند قرآن کوه را به صداع، تفرق و تلاشی مبتلا می کند، و این مثلی است که ممثل را روشن می سازد: "و تلک الامثال نضربها للناس" (۳)
    امرمومنان (ع) نیز پس از درگذشت سهل بن حنیف انصاری که از اصحاب دیرینه و شاگردان مکتب مولی الموحدین بود، فرمود: اگر کوه بخواهد محبتم را هضم کند، متلاشی می شود: "لو احبنی جبل لتهافت" (۴) یعنی تحمل محبت، هضم ولایت و معرفت علی (ع) مقدور کوه نیست، همان گونه که هضم معانی بلند قرآن مقدورش نیست.
    ویرایش توسط زنبق بنفش : 2013_05_19 در ساعت 09:43 AM

    مهمتر از دعا برای تعجیل فرج حضرت مهدی (عج)، دعا برای بقای ایمان و ثبات قدم در عقیده و عدم انکار حضرت تا ظهور او می باشد.

    آیت الله بهجت



  8. 3 کاربر برای پست " زنبق بنفش " عزیز صلوات فرستاده.

    مدیریت محتوایی انجمن (2013_05_19), مشعشع (2013_05_19), گل مريم (2013_05_19)

  9. Top | #5

    تاریخ عضویت
    April_2013
    عنوان کاربر
    همکار قبلی انجمن
    میانگین پست در روز
    0.06
    نوشته ها
    272
    صلوات و تشکر
    1,482
    مورد صلوات
    794 در 265 پست
    نوشته های وبلاگ
    5
    دریافت کتاب
    0
    آپلود کتاب
    0

    پیش فرض





    ۷) در کلمه قصار ۱۸۴ می فرماید: "ما شککت فی الحق مذ اریته"، از آن لحظه ای که حق را به من نمایاندند و حق مشهود من شد، در آن شک نکردم.

    آری! علی (ع) که بر فطرت توحید زاده شده است، "فانی ولدت علی الفطره" از لحظه ای که حق را به آن حضرت نشان دادند، در آن شک نکرد و تا آخر نیز بر آن استوار ماند.

    ۸) امیرمومنان حضرت علی (ع) در یکی از نامه هایی که برای معاویه مرقوم فرمودند، مقداری از فضایل اهل بیت را تشریح کرده، می فرماید: اگر خداوند در قرآن از خودستایی و بر شمردن فضایل خود نهی نفرموده بود، (فلا تزکوا انفسکم) (۶) من گوشه ای از فضایل خانوادگی خود را برمی شمردم، "و لولا مانهی الله عنه من تزکیة المرء نفسه، لذکر ذاکر فضائل جمه". این کار شمارش نعمت های خدا در کمال خضوع و بندگی است. سپس می فرماید: "فانا صنائع ربنا ولناس بعد صنائع لنا" (۷) ما ساخته شده و دست پرورده خدای خویش هستیم، ما ساخته ربوبیت حقیم و دیگران دست پرورده ما هستند. ما علوم الهی را از مکتب "الله" آموختیم و دیگران از ما فرا گرفتند. ما در کنار سفره وحی نشسته ایم و سایرین در کنار سفره ارشاد ما. ما در آموختن علوم و معارف نیازی به غیر خدا نداریم، ولی دیگران نیازمند ما هستند که مجرای فیض خداوندیم.

    این جمله بلند در یکی از توقیعات حضرت بقیة الله (ارواحنا فداه) نیز آمده است: "نحن صنائع ربنا و الناس بعد صنائعنا". (۸)
    شاگرد مستقیم خدای عزیز حکیم خود نیز حکیم است. رسول اکرم (ع) که قرآن حکیم را از نزد خدای حکیم آموخت، حکیم است و علی ابن ابی طالب (ع) نیز که طبق آیه مباهله (آل عمران، ۶۱) به منزله جان رسول اکرم (ص) و مانند نفس مطهر او محسوب شده، از همین مکتب و علم لدنی برخوردار است، و چشمه های حکمت از جان او می جوشد.
    اگر کسی چهل روز "خالصا لوجه الله" زندگی کند و تمام برنامه چهل روزش برای رضای خدا باشد. مضمون (قل ان صلاتی و نسکی و محیای و مماتی لله رب العالمین" (۹) در جانش تجلی کند، چشمه های حکمت از جانش می جوشد و بر زبانش جاری می شود، قال رسول الله (ص): "من اخلص لله اربعین یوما فجر الله ینابیع الحکمه من قلبه علی لسانه" (۱۰)
    علی (ع) که تمام عمر را "خالصا لوجه الله" زندگی کرد، در حکمت نظری به جایی رسید که فرمود: آن چه از هم اکنون تا قیامت رخ می دهد، از من نمی پرسید، جز آن که شما را آگاه می کنم، "لتسألوننی عن شیء فیما بینکم و بین الساعه... الا انباتکم". (۱۱)

    این تحدی غیر از جمله ای است که فرمود: "ایها الناس سلونی قبل ان تفقدونی فلانا بطرق السماء اعلم منی بطرق الارض" (۱۲) پیش از آن که مرا در بین خود نیابید، آن چه می خواهید بپرسید که من به راه های آسمان از راه های زمین آشنا ترم.
    چنین انسانی که بر بام طبیعت مشرف است و به جهانی راه یافته که بر طبیعت مسلط است، در حکمت نظری و عملی حکیمی کامل، نامور و متاله خواهد بود.
    ۹) در خطبه ۱۹۲ نهج البلاغه می فرماید: من جزو گروهی هستم که در راه خدا از سرزنش ملامت کنندگان باز نمی ایستند، سیمای آنان سیمای صدیقان است، یعنی کسانی که هم در مقام اعتقاد صادقند و هم در مقام اخلاق و عمل. صدق در این سه قسم برایشان ملکه و راسخ شده است، "و انی لمن قوم لا تأخذهم فی الله لومه لائم سیما هم سیما الصدیقین"، و گفتارشان گفتار افراد نیک است، "و کلامهم کلام الابرار". شب را زنده و آباد نگه می دارند، "عمار اللیل". شب آنان معمور است، نه بایر و مخروب، شب را به خواب نمی گذرانند تا مخروب و ویران باشد، آن کس که در خواب است، شب زنده و آباد ندارد:

    گریه شام و سحر شکر که ضایع نگشت قطره باران ما گوهر یکدانه شد
    زنده بودن شب و آباد کردن آن موجب روشن شدن روز و آبادی آن می شود، "و منار النهار".
    روشنی روز از قبال افراد روشن ضمیر است، طبیعت را آفتاب روشن می نماید، ولی جامعه بشری را اولیای الهی روشن می کنند، آنان روز را نور می دهند و شب را آباد و زنده می گردانند و زمان را فروغ می بخشند و زمین را برکت می دهند.
    به ریسمان قرآن چنگ می زنند، "متمسکون بحبل القرآن"، سنت های خداوند و رسول را احیا می کنند و مقررات الهی را زنده نگه می دارند، "یحیون سنن الله و سنن رسوله"، اهل تکبر و برتری طلبی و تجاوزگری و فساد نیستند، "لا یستکبرون و لا یعلون و لا یفسدون".
    آنگاه در پایان خطبه می فرماید: دل های آنان در بهشت است و بدن هایشان در کار و کوشش، "قلوبهم فی الجنان و اجساد هم فی العمل" (۱۳) جانشان در آن عالم است و جسمشان در این عالم، یعنی هم زمان با این که جسم آنها مشغول عمل است، جان آنان در بهشت متنعم است.
    ویرایش توسط زنبق بنفش : 2013_05_19 در ساعت 09:42 AM

    مهمتر از دعا برای تعجیل فرج حضرت مهدی (عج)، دعا برای بقای ایمان و ثبات قدم در عقیده و عدم انکار حضرت تا ظهور او می باشد.

    آیت الله بهجت



  10. 3 کاربر برای پست " زنبق بنفش " عزیز صلوات فرستاده.

    مدیریت محتوایی انجمن (2013_05_19), مشعشع (2013_05_19), گل مريم (2013_05_19)

  11. Top | #6

    تاریخ عضویت
    April_2013
    عنوان کاربر
    همکار قبلی انجمن
    میانگین پست در روز
    0.06
    نوشته ها
    272
    صلوات و تشکر
    1,482
    مورد صلوات
    794 در 265 پست
    نوشته های وبلاگ
    5
    دریافت کتاب
    0
    آپلود کتاب
    0

    پیش فرض





    ۱
    ۰) در خطبه ۱۹۷ درباره این که پیرو راستین وحی بود و لحظه ای از مسیر وحی فاصله نگرفت، می فرماید: "انی لم ارد علی الله ولا علی رسوله ساعه قط"، من لحظه ای در برابر فرمان خداوند و رهبری های رسول اکرم (ص) نایستاده و آن را رد نکردم، بلکه مطیع محض بودم.

    در پایان همین خطبه می فرماید: "فوالذی لا اله الا هو انی لعلی جاده الحق و انهم لعلی مزله الباطل"، سوگند به خدا من در مسیر حق و در جاده حقیقت هستم و آنها که مخالفند در لغزشگاه باطل قرار دارند.
    آن چه گذشت، نمونه هایی کوتاه از معرفی حضرت علی بن ابی طالب (ع) از زبان خود آن حضرت (ع) بود، "آفتاب آمد دلیل آفتاب"، چون شخصیتی مانند ایشان را باید رسول اکرم (ص) و یا خود او معرفی کند، چنان که رسول اکرم (ص) خطاب به امیرمومنان (ع) می فرمایند: غیر از خدا و من، کسی تو را آن گونه که شایسته است، نشناخت، "ما عرفک حق معرفتک غیر الله و غیری" (۱۴)

    حضرت آیت الله جوادی آملی



    *پاورقی*


    ۱. سوره یوسف، آیه ۹۴
    ۲. نهج البلاغه، خطبه ۱۹۲

    ۳. سوره حشر، آیه ۱۱

    ۴. نهج البلاغه، حکمت ۱۱۱
    ۵. همان مدرک، خطبه ۵۷
    ۶. سوره نجم، آیه ۳۲، خودتان را پاک نشمارید.
    ۷. نهج‌البلاغه، نامه ۲۸
    ۸. بحارالانوار، ج ۵۳، ص ۱۷۸
    ۹. سوره انعام، آیه ۱۶۲
    ۱۰. بحارالانوار، ج ۶۷، ص ۲۴۹
    ۱۱. نهج البلاغه، خطبه ۹۳
    ۱۲. همان، خطبه ۱۸۹
    ۱۳. نهج البلاغه، خطبه ۱۹۲
    ۱۴. بحارالانوار، ج ۳۹، ص ۸۴


    مهمتر از دعا برای تعجیل فرج حضرت مهدی (عج)، دعا برای بقای ایمان و ثبات قدم در عقیده و عدم انکار حضرت تا ظهور او می باشد.

    آیت الله بهجت



  12. 3 کاربر برای پست " زنبق بنفش " عزیز صلوات فرستاده.

    مدیریت محتوایی انجمن (2013_05_19), مشعشع (2013_05_19), گل مريم (2013_05_19)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

کانال ترجمه ی شهر نورانی قرآن

انجمن شهر نورانی قرآن محیطی پر از آرامش و اطمینان که فعالیت خود را از فروردین سال 1392 آغاز نموده است
ایمیل پست الکترونیکی مدیریت سایت : info@shahrequran.ir

ساعت 01:10 AM