4 - در كتاب (( خزينة الاصفيا )) در شرح احوال امام جواد عليه السلام چنين نقل شده است :
چون ماءمون عباسى وفات يافت امام عليه السلام فرمود: وفات ما هم پس از پايان سى ماه اتفاق مى افتد، آن چنانكه گفته بود شد.
5 - نقل است كه يكى از ياران امام عليه السلام مهياى سفر گشت براى توديع نزد امام عليه السلام رفت فرمود امروز هنگام سفر نيست به هر حال امروز بايد درنگ كرد! بنا به دستور امام عليه السلام در آن روز به مسافرت نرفت ولى دوست وى كه با او همراه مى شد به مسافرت رفت و از آن شهرى كه در آنجا بود رهسپار گرديد. قضا را، سيلى شبانه آمد و او را غرق كرد.(زندگانى حضرت امام جواد عليه السلام و جلوه هايى از ولايت ص 26.)
6 - از عمران بن محمّد اشعرى نقل شده كه خدمت امام جواد عليه السلام شرفياب شدم ، پس از انجام كارهايم عرض كردم : ام الحسن به شما سلام رساند و خواهش كرد يكى از لباسهايتان را براى آنكه كفن خود كند عنايت فرمائيد، امام عليه السلام فرمود: او از اين كار بى نياز شد.
من بدون آنكه مقصود امام را بفهمم از محضر امام خارج شدم و به ولايت خود برگشتم در آنجا خبر يافتم كه امّ الحسن 13 يا 14 روز پيش از آنكه من خدمت امام عليه السلام برسم از دنيا رفته بود.(خرايج قطب راوندى ص 237 - (( بحارالانوار )) ج 50 ص 44.)