همون طور که میدونین بعد از جمادی الثانی ماه رجب هست
والله قسم میخورم این برای ریا نیست اما من میخوام تمام ماهرجب رو روزبگیرم
برام دعا کنین بتونم
رسول خدا صلى الله علیه و آله فرمودند: توجه داشته باشید که همان رجب ماه (اصم ( خداوند است و آن شهر بزرگى است . و همانا فقط باین جهت (اصم ) نامیده شده که بدون شک و تردید هیچ ماهى به لحاظ احترام و برترى نزد خداوند بپاى آن نمى رسد. و اهل جاهلیت در جاهلیت خود آن را بزرگ مى دانستند و هنگامى که اسلام آمد، جز بزرگى و برترى ، چیزى بر آن افزوده نگشت . توجه داشته باشید که رجب ماه خدا شعبان ماه من و رمضان ماه امت من مى باشد. بدانید کسى که یک روز از رجب را بخاطر ایمان و پاداش خداوند روزه بگیرد، مستوجب رضایت بزرگ خداوند گردیده و روزه او در آن روز خشم خداوند را خاموش میگرداند و درى از درهاى جهنم بر آن بسته خواهد شد و اگر زمین پر از طلا شود و آن را در راه خدا خرج کند، برتر از روزه او نخواهد بود و پاداش او با هیچ چیزى از دنیا غیر از حسنات و کامل نمى شود و هنگامى که شب فرا رشد، ده دعاى مستجاب خواهد داشت اگر براى موردى در دنیا دعا کند، خداوند آن را به او عنایت خواهد فرمود و الا بالاترین خیرى را که دوستان ، محبوبان و برگزیدگان او در دعاى خود خواسته اند، براى او ذخیره مى فرماید.
و کسى که دو روز از رجب را روزه بگیرد، هیچ کسى از اهل آسمان و زمین نمى تواند کرامتى را که نزد خداوند دارد، توصیف کند و پاداشى مانند پاداش ده تن از راستگویان که مدت عمر خود - گرچه بسیار طولانى باشددروغى نگفته اند، خواهد داشت و در روز قیامت همانند و به مقدار آنان شفاعت نموده و با آنان و در میانشان محشور مى شود تا وارد بهشت گردد و از دوستان آنان باشد.
و کسى که سه روز ار رجب را روزه بگیرد، خداوند بن او و جهنم خندق با مانعى به طول رفتن هفتاد سال قرار مى دهد و خداى عزوجل هنگام افطار او مى فرماید، همانا و محققا حق تو بر من واجب شد و محبت و ولایت من براى تو لازم شد. اى فرشتگانم شما را گواه مى گیرم که همانا و محققا و قطعا همه گناهان او را از اول تا آخرین آنها، آمرزیدم .
و کسى که چهار روز از رجب را روزه بگیرد، از تمام بلاها ایمن مى شود، از دیوانگى ، جذام ، پیسى ، فتنه دجال و عذاب قبر در امان خواهد بود و مانند پاداشهاى عاقلان تو به کار و بازگشت کننده به خدا براى او مى نویسد و نامه عملش را در میان دسته اول عبادت کنندگان به دست راستش مى دهند.
و کسى که پنج روز از رجب را روزه بگیرد، به عهده خداوند است که در روز قیامت او را راضى کند و روز قیامت در حالى برانگیخته مى شود که صورتش مانند ماه شب چهارده است ، به عدد انبوهى از شن براى او حسنات مى نویسند و بدون حساب وارد بهشت مى شود و به او میگویند، هر چه ارزو دارى از خدا بخواه
و کسى که شش روز از رجب را روزه بگیرد، در حالى از قبر از قبر خود خارج مى شود که سیماى او نور درخشنده اى مى شود که صورتش مانند ماه شب چهارده است ، به عدد انبوهى از شن براى او حسنات مى نویسند و بدون حساب وارد بهشت مى شود و به او مى گویند: هر چه ارزو دارى از خدا بخواه .
و کسى که شش روز از رجب را روزه بگیرد، در حالى از قبر خود خارج مى شود که سیماى او نور درخشنده اى دارد که از خورشید سفیدتر است و غیر از این نور، در روز قیامت نورى به او مى دهند که اهل محشر از آن بهره مى گیرند و نیز در روز قیامت در دسته
اما یافتگان بر انگیخته مى شود تا جایى که از پل صراط بدون عبور عبور مى کند و از نافرمانى و اذیت پدر و مادر و قطع رحم ایمن خواهد بود.
و هر کسى که هفت روز از رجب روزه بگیرد، همانا خداوند در مقابل هر روز روزه ، درى از درهاى هشتگانه بهشت را براى او باز مى نماید، و به او مى فرماید، از هر کدام از درهاى بهشت که مى خواهى وارد شو.
و کسى که نه روز از رجب را روزه بگیرد، در حالى از قبر خارج مى شود که صداى خود را به (لا اله الا الله ) بلند کرده است و به چیزى جز بهشت رو نمى نماید و سیماى او نور درخشنده اى براى اهل محشر دارد تا جایى که مى گویند: این پیامبرى برگزیده است . همانا کمترین چیزى که به او مى دهند، ورود بدون حساب به بهشت است .
و کسى که ده روز از رجب را روزه بگیرد، خداوند دو بال سبز که با مروارید درخشان و بزرگ و یاقوت زینت شده است ، به او مى دهد که بوسیله آن مثل باد از پل صراط به سوى بهشتها پرواز کند، از جمله مقربینى که به عدالت رفتار مى کنند، نوشته مى شود و گویا او صد سال (و مطابق نسخه دیگر هزار سال ) براى خدا صبر نموده و خدا را عبادت کرده است .
و کسى که یازده روز از رجب را روزه بگیرد، در روز قیامت بنده اى نزد خداوند نمى اید که برتر از او باشد، مگر کسى که مثل او یا بیش از او روزه گرفته باشد.
و کسى که دوازده روز از رجب را روزه بگیرد، در روز قیامت دو لباس سبز از )سندس) و )استبرق) به او مى پوشانند و لباسها را مى آراید که اگر یکى از آن لباسها را به دنیا بیاورند، حتما ما بین مشرق و مغرب آن نور افشانى نموده و دنیا خوشبوتر از بوى مشک خواهد شد.
و کسى که سیزده روز از رجب را روزه بگیرد، در روز قیامت میز غذایى در سایه عرش براى او مهیا خواهد بود که وسعت آن هفتاد برابر دنیاست و بر روى آن سینایى از مرواریدهاى بزرگ و یاقوت است که در هر سینى هفتاد هزار نوع غذا وجود دارد که بو و رنگ آنها مانند یکدیگر نیست و در حالى که مردم در سختى شدید و بلاى بزرگ به سر مى برند، او از آنها بهره مند است .
و کسى که چهارده روز از رجب را روزه بگیرد، خداوند پاداشى از کاخهاى بهشتى که با مرواریدهاى بزرگ و یاقوت ساخته شده اند، به او عطا مى نماید که چشمى ندیده ، گوشى نشنیده و به ذهن بشرى نیامده است.
و کسى که پانزده روز از رجب را روزه بگیرد، در روز قیامت در توقفگاه امان یافتگان مى ایستد و هیچ فرشته و رسول و پیامبرى بر او نمى گذرد، مگر این که مى گویند، خوشا به حال تو که امان یافته ، مقرب ، شریف ، سعادتمند و شاد و خرم در بهشتها ساکن خواهى بود.
و کسى که شانزده روز از رجب را روزه بگیرد، جز اولین کسانى است که سوار بر حقیقتهایى از نور مى شوند و در بهشت تا (سراى رحمن) به پرواز در مى آیند.
و کسى که هفده روز از رجب را روزه بگیرد، در روز قیامت بر روى پل صراط براى او هفتاد هزار چراغ مى گذارند، تا با نور این چراغها از روى پل صراط گذشته و به بهشت برسد و فرشتگان با خوش آمدگوى ، خیر مقدم و مرحبا گفتن و سلام دادن بر او پس از او مى آیند. و کسى که هیجده روز از رجب را روزه بگیرد، در گنبد ابراهیم علیه السلام در بهشت جاوید بر تختهایى از در و یاقوت جا را بر او تنگ خواهد نمود.
و کسى که نوزده روز از رجب را روزه بگیرد، خداوند براى او در بهشت ، در مقابل کاخ آدم و ابراهیم علیهماالسلام کاخى ار مروارید تازه براى او مى سازد و او بر آنها سلام مى کند، آنان نیز براى بزرگداشت و اداى حقش بر او سلام مى کنند و در مقابل هر روز از روزه هایى که روزه مى گیرد، روزه هزار سال براى او نوشته مى شود.
و کسى که بیست روز از رجب را روزه بگیرد، گویا بیست هزار سال خداوند را عبادت کرده است .
و کسى که بیست و یک روز از رجب را روزه بگیرد، در روز قیامت شفاعت او در مورد خطاکارآن و گناهکارانى مانند )ربیعه) و )مضر( (که دو طایفه با تعداد افراد زیاد هستند) پذیرفته مى شود.
و کسى که بیست و دو روز از رجب را روزه بگیرد، منادى از آسمان ندا مى دهد: اى دوست خدا! مژده باد تو را به بزرگداشت زیاد و دوستى با کسانى که خداوند آنها را متنعم نموده است از قبیل پیامبران ، راستگویان ، شهدا و صالحان ، و آنان چه دوستان خوبى هستند!
و کسى که بیست و سه روز از رجب را روزه بگیرد،از آسمان او را ندا مى دهند: خوشا به حالت اى بنده خدا! رحمت کمى کشیدى ولى نعمتهاى زیادى به دست اوردى . خوشا به حال تو هنگامى که پرده از پیش رویت برداشته شود و به ثواب بزرگ پروردگار کریمت برسى و در )دارالسلام ( همسایه ابراهیم خلیل علیه السلام شوى .
و کسى که بیست و چهار روز از رجب را روزه بگیرد،فرشته مرگ بصورت جوانى سراغ او مى آید که لباس سبزى پوشیده و بر اسبى از اسبهاى بهشتى سوار است ، در دست او حریر سبزى است که با مشک بسیار خوشبو معطر شده است و نیز جامى طلایى که پر از شراب بهشتى است . هنگام خروج جانش آن را به او مى نوشاند و سختى هاى مرگ را براى او آسان مى نماید و آنگاه روح او را در آن حریر میگذارد که در این حال بویى از آن بر مى خیزد که اهل آسمانهاى هفتگانه آن را احساس مى نمایند. او در قبر خود سیراب مانده و از قبرش نیز سیراب برانگیخته مى شود تا زمانى که به حوض پیامبر صلى الله علیه و آله برسد.
وکسى که بیست و پنج روز از رجب را روزه بگیرد،همانا هنگامى که از قبرش خارج شود،هفتاد هزار فرشته به پیشواز او مى روند که در دست هر کدام از آن فرشتگان بیرقى ازدر و یاقوت است ، با خود زیور آلات و لباسهاى نیکو و کم نظیر همراه دارند و مىگویند، اى دوست خدا! بشتاب بسوى پروردگارت و او از اولین کسانس است که وارد بهشتسکونت مى شود همراه با مقربینى که خدا از آنها راضى شده و آنها نیز از او راضیند. واین سعادت بزرگ است .
و کسى که بیست و شش روز از رجب را روزه بگیرد، خداوند در سایه عرش صد قصر از در و یاقوت مى سازد که بر سر هر قصرى خیمه اى سرخ از حریر بهشتى است و در حالى که مردم مشغول حساب هستند او در ناز و نعمت در آن ساکن مى شود.
و کسى که بیست و هفت روز از رجب را روزه بگیرد، خداوند قبر او را به مقدار راه چهارصد سال وسعت مى دهد و تمام این مقدار را پر از مشک و عنبر مینماید.
و کسى که بیست و هشت روز از رجب را روزه بگیرد،خداوند عزوجل بین او و آتش نه خندق مى گذارد که فاصله هر خندق به مقدار فاصله آسمان و زمین است ، به مقدار راه پانصد سال .
و کسى که بیست و نه روز از رجب را روزه بگیرد، خداوند او را مى آمرزد، گرچه کسى باشد که به دستور ظالم یک دهم اموال مردم را مى گرفته یا زنى باشد که هفتاد بار بى عفتى کرده باشد و اگر آن زن با این کار بخواهد خوشنودى خداى عزوجل را بدست آورده و از جهنم رهایى یابد، خداوند حتما او را مى آمرزد.
و کسى که سى روز از رجب را روزه بگیرد، منادى از آسمان ندا مى دهد: اى بنده خدا! گذشته هایت آمرزیده شد، در باقیمانده عمر خود عملت را از نو شروع کن . و خداوند در تمام بهشتها، در هر بهشتى چهل هزار شهر از طلا به او خواهد داد، که در هر شهرى چهل هزار قصر، در هر چهل هزار هزار خانه ، در هر خانه اى چهل هزار هزار سفره ، در هر سفره چهل هزار هزار کاسه ، در هر کاسه اى چهل هزار هزار نوع خوردنى و نوشیدنى وجود دارد که هر کدام از این خوردنیها و نوشیدنیها رنگ جداگانه اى دارند. در هر خانه اى چهل هزار هزار تخت از طلا وجود دارد که اندازه هر کدام از این تختها دو هزار ذراع در دو هزار ذراع است و بر هرکدام از این تختها دخترى از حورالعین است که هر کدام از آنها سیصد هزار زلف جلو پیشانى از نور دارند که هر کدام از این زلفها را یک هزار هزار دختر خدمتکار خردسال حمل نموده و با مشک و عنبر خوشبو مى نمایند تا روزه دار رجب پیش او بیاید. تمام اینها براى کسى است که تمام ماه رجب را روزه بگیرد، عرض کردند: اى پیامبر خدا! کسى که بعلت ضعف با مرض یا زنى که پاک نباشد و نتواند روزه بگیرد، چه کارى انجام دهد تا به آنچه فرمودى برسد،؟ آن حضرت صلى الله علیه و آله فرمودند: براى هر روز قرص نانى صدقه بدهد. قسم به کسى که جانم به دست اوست همانا اگر هر روز این طور صدقه بدهد، به آنچه گفتم و بیش از آن مى رسد و بدون تردید اگر تمام مخلوقات آسمانها و زمین همگى جمع شوند تا مقدار ثواب این عمل را معین کنند، به یک دهم فضائل و درجاتى که در بهشتها بدهد چه کارى انجام بدهد تا به آنچه فرمودى برسد؟ آن حضرت صلى الله علیه و آله فرمودند: با این تسبیح در هر روز صد بار خدا را تسبیح کند تا سى روز تمام شود) : سبحان الاله الجلیل سبحان من لا ینبغى التسبیح الا له سبحان الاعز الاکرم سبحان من لبس العز و هوله اهل