نوشته اصلی توسط
یا علی ابن الحسین
سلام و احترام
میخواستم بدونم بهشت رو به بها میدن یا به بهانه؟
من این سوال رو از چند روحانی پرسیدم گفتند به بها میدن یکی از اونها گفتن که به بها میدن
اما میخواستم بدونم واقعا بهشت رو به بها میدن مگه انسان اصلا چیزی از خودش داره
مگه انسان میتونه خودش رو بزرگ بگیره اصلا این بزرگی انسان رو به جهنم میبره
اگه فضل خدا نباشه که همه انسان ها بغیر از معصومین جهنمی هستند این اعمالی که ما انجام میدیم هیچ هست
اگه اشتباه میکنم دلیلی بیارین
لطفا این سوال کامل پاسخ بدین ممنون
بهشت را به بها می دهند
در سوره بقره آیه 111 می فرماید:
وَ قالُوا لَنْ يَدْخُلَ الْجَنَّةَ إِلاَّ مَنْ كانَ هُوداً أَوْ نَصارى تِلْكَ أَمانِيُّهُمْ قُلْ هاتُوا بُرْهانَكُمْ إِنْ كُنْتُمْ صادِقينَ--آنها گفتند: «هيچ كس، جز يهود يا نصارى، هرگز داخل بهشت نخواهد شد.» اين آرزوى آنهاست! بگو: «اگر راست مى گوييد، دليل خود را (بر اين موضوع) بياوريد!
این آیه می فرماید ورو به بهشت با آرزو,بهانه و خیال نیست
بلکه طبق آیات قرآن و روایات ورود به بهشت تنها با ایمان و عمل صالح امکان پذیر است
وَ الَّذينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحاتِ أُولئِكَ أَصْحابُ الْجَنَّةِ هُمْ فيها خالِدُونَ(بقره آیه 82) و آنها كه ايمان آورده، و كارهاى شايسته انجام دادهاند، آنان اهل بهشتند و هميشه در آن خواهند ماند
در روایتی می خوانیم که:
رسول خدا فرمود: «التوحيد ثمن الجنة»(بحار3/3)توحید بهای بهشت است,اگر کسی موحد بود اهل بهشت است
در قرآن آرزو و بهانه و خواهش,به تنهایی معیار ورود به بهشت نیست
لَيْسَ بِأَمانِيِّكُمْ وَ لا أَمانِيِّ أَهْلِ الْكِتاب(نساء 123) دخول به بهشت منوط به آرزوهاى شما مسلمين و اهل كتاب نيست(ترجمه صادق نوبری)
پیامبر(ص)می فرمایند:
بهشت را مي فروشند و ثمن هم دارد.عرض كردند: ثمن بهشت چيست؟ فرمود: «لا اله الاّ الله يَقولها العَبد مُخلصاً»,آن مرد عرض كرد: مخلصاً يعني چه؟حضرت فرمود: اخلاص به آن است كه به آنچه من بدان مبعوث شدم، ايمان آورده، عمل كند(بحار3/13).