اتفاقات و حوادث بعد از ظهور مهدي (ع):
«... رسول خدا (ص) فرمود: وقتي در شب معراج به آسمان هفتم رسيدم، خداوند مرا ندا داد و فرمود: ... و بوسيله قائم از شما، زمين خود را آباد مي كنم كه تسبيح و تقديس و تكبير و تمجيد من در زمان او زيادتر مي شود و بوسيله او (مهدي قائم) روي زمين را از دشمنانم پاك مي كنم واولياي خود را وارث زمين مي كنم و بوسيله او سخنان كافران را پايين مي آورم و كلمه من والاتر مي شود و به خاطر او من بندگان كشورها را دوست مي دارم و به خاطر او با مشيت خودم همه خزاين و دفينه هاي داخل زمين را بيرون مي ريزم و با اراده خودم او را به پنهاني ها و آشكارها آگاه مي كنم...»
و در حديث ديگر:«... (از جانب خداوند) خطاب آمد: ... و اين نور آخري (مهدي «عج») حجت من است كه روي زمين را پر از عدل و داد مي كند و قلب مؤمنان را شفا مي بخشد.»
«... و اين قائم را كه حلال مرا حلال و حرام مرا حرام نگه مي دارد، من بوسيله او از دشمنانم انتقام مي گيرم مهدي، راحت قلب اولياي من است. و اوست كه دل شيعيان تو را كه از جانب ظالمان و منكران و كافران در رنج و عذاب بوده شفا مي دهد.»
بدين ترتيب با اراده قاهر الهي و بوسيله آخرين خليفه خداوند در زمين، بشريت، دوران آرامش و آسايش خود را آغاز مي كند و پس از قرنها ناآرامي و ستمكشي، ايام شادماني رنجديدگان و مستضعفان فرا مي رسد و اين همان وعده الهي است كه در آيه پنجم از سوره مباركه قصص يادآوري شده كه: «و نريد انمن علي الذين استضعفوا في الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثين»
« منبع:مقاله های مهدویت/سایت راسخون»