تولد: 9/1/1347
شهادت: 1/3/1365
محل شهادت: قلاويزان
سيدمهدي هاشمي، در سال 1347 در خانوادهاي در روستاي عربشيخ، از توابع بجنورد، به دنيا آمد. تحصيلات ابتدايي خود را در آن روستا به پايان رسانيد و بعد وارد حوزه علميه شد و با عشقي كه به حوزه داشت به مراتب علمي و معنوي خود ميافزود. در كنار درس به مادر خود كمك مي كرد. در دوره راهنمايي بود كه پدرش مريض بود و كارهاي خانه از همان زمان به گردن او افتاده بود تا اين كه در جبهه حق عليه باطل شركت كرد. در مهران و عمليات بصره، در تاريخ 1/3/1365 به درجه رفيع شهادت نايل گرديد.
قسمتي از وصيتنامه شهيد
خواهر جان! زينبوار بايد طاقت كني و زينبوار صبر كني. با مردم و دوستان من زينبوار برخورد كن. مادرجان! تو هم كه همه چيز را خود ميداني من چه بگويم، يك كاري كنيد كه در قيامت پيش حضرت زهرا و حضرت زينب -سلاماللهعليهما- خجالت نكشيم.
اي مادر مهربان و پدر گراميم سلام مرا بپذيريد و حلالم كنيد و مبادا در فقدان من گريه كنيد. در بالاي منزل پرچم سبز و سياه سوار كنيد و افتخار كنيد كه فرزندتان در راه خدا به اين مقام بزرگي رسيده است. و اي خواهر مسلمانم! تو نيز همشكل زينبمان باشي و در راه خدا مبارزه كن. اي برادر عزيم! راه خدا بهترين و برترين راهها است. پوينده و كوشنده باش و جاي مرا خالي نگذار. ديگر عرضي ندارم به جز سلامتي همه شما.
ستادكنگرة شهداي روحاني سراسر كشور

نقل قول

شبکه های اجتماعی
لینک های مهم
درباره ما
پست الکترونیکی مدیریت سایت : info@shahrequran.ir