اخبار و رویدادها
سلمان رشدی: از خودم بدم میاد
سلمان رشدی نویسنده مرتد كتاب آیات شیطانی در گفتگوی اختصاصی با نشریه فرانسوی ' نوول ابسرواتور' گفت: حقیقتا از خودم بدم میاد.
این نویسنده مرتد در گفتگو با پایگاه خبری نشریه فرانسوی " نوول ابسرواتور"، افزود: در این مدت زندگی پنهان دلتنگی داشته ام كه در زندگی من سابقه نداشته است و این مساله باعث شد چیزهایی را از دست بدهم كه دیگر هرگز آنها را بدست نخواهم آورد.
سلمان رشدی در بخش دیگری بیان داشت: افرادی زیادی هستند كه وقتی با اینگونه ماجراها دست به گریبان می شوند، حتی بدلیل دشواری شرایط زندگی جان می دهند.
ahlulbayt.com

نقل قول

به گزارش گروه سياسي باشگاه خبرنگاران، حضرت "آیتالله خامنهای" رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت کنگره عظیم حج، فرا رسيدن موسم حج را عيد بزرگ امت اسلامي و فرصتی معجزهگر برای علاج آسیبپذیریهای دنیای اسلام خواندند و با اشاره به تلاش تمام عیار جبهه استکبار جهانی و شبکه جنایتکار صهیونیسم برای سرکوب و عقیم کردن بیداری اسلامی و به حاشیه راندن مسائل اساسی همچون نجات فلسطين و ملتهاي مسلمان تأکید کردند: «اتحاد و برادري مسلمانان در زير لواي توحيد» و «شناخت دشمن و مقابله با نقشهها و شيوههاي او» از بارزترین درسهای حج و علاج بنياني و اساسي برای اوضاع محنتبار امروز دنیای اسلام است.

شبکه های اجتماعی
لینک های مهم
درباره ما
پست الکترونیکی مدیریت سایت : info@shahrequran.ir