انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ آبی انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ نارنجی
صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 2345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 45

موضوع: ~~@@وصیت نامه کبوتر ها@@~~

1. Top | #1

عنوان کاربر
    مدیر انجمن
    میانگین پست در روز
    0.68
    صلوات
    144
    دلنوشته
    6
    برای شفای عزیزی که سالها در اسارت بوده و الان حالش وخیم است التماس دعا دارم
    صلوات و تشکر
    1,162
    مورد صلوات
    3,816 در 2,089 پست
    نوشته های وبلاگ
    2
    دریافت کتاب
    0
    آپلود کتاب
    0

پرچم ~~@@وصیت نامه کبوتر ها@@~~

رهبر فرزانه انقلاب، بارها در بیاناتشان به این نكته اشاره داشته اند كه «وصیت نامه شهدا را بخوانید...» این توصیه در كلام گهربار حضرت امام خمینی(ره) نیز دیده می شود. در این مجال فرصتی دست داده تا با هم مروری داشته باشیم بر گزیده ای از صد وصیت نامه که در چند قسمت ارائه میگردد

وصیت نامه شهید محمود احمدی

دست ازاین ماه تابان [امام خمینی] برندارید كه روزنه ی امید مستضعفان جهان و ایران است. پیرو خط امام كه همان خط حزب الله است باشید.

وصیت نامه شهید غلامحسین ارباب رشید

"با مردم برخورد اسلامی داشته باشید، در راه اسلام و قرآن قدم بردارید و مواظب باشید كه شیطان باعث دوری شما از خدا نگردد."

وصیت نامه شهید حسین برهانی

- ای ملت بدانید امروز مسئولیتتان بزرگ و بارتان سنگین است و باید رسالتتان را كه پاسداری از خون شهیدان است انجام دهید و تنها با اطاعت ازروحانیت متعهد و مسئول كه در راس آن ولایت فقیه می باشد و امروز سمبل آن امام بزرگوار امت قادرید این راه را ادامه دهید.
    - خواهرانم! در تربیت فرزندانتان بكوشید و حجاب را رعایت كنید، زهراگونه زندگی كنید.....
    - سفارشم این است، مردم! به یاد خدا و روز جزا باشید پیرو ائمه اطهار باشید، كه .....
    - مردم! امام زمان (عج) را فراموش نكنید. مردم! دنباله رو روحانیت باشید كه چراغ راه هدایتند.....
    از امام اطاعت كنید كه عصاره اسلام است، او را تنها نگذارید كه نماینده حجه بن الحسن (ع) است.
    10/5/1362
    با دلِ پُر
    امید؛چشم انتظاریم هنوز...

2. 2 کاربر برای پست " ملکوت " عزیز صلوات فرستاده.

3. Top | #31

عنوان کاربر
    مدیر انجمن
    میانگین پست در روز
    0.68
    صلوات
    144
    دلنوشته
    6
    صلوات و تشکر
    1,162
    مورد صلوات
    3,816 در 2,089 پست
    نوشته های وبلاگ
    2
    دریافت کتاب
    0
    آپلود کتاب
    0

وصیت نامه شهید محمد مجازی

وصیت نامه بنده حقیر خداوند فاضل محمد حجازی
    ای خدای من، ای خدای مهربان من ،اگر ما را از پرده ستٌاریت خود دور كنی چه كنم و چه بسا و مطمئناً همه از من فرار می كنند.
    خدای من، ای خدای مهربان من ،اگر آبرویم را حفظ نكنی و اگر پرده ستاریت را از روز اعمال ما بكشی در پیش پیامبر (ص) و ائمه اطهار و شهداء و رهبرمان چه بگویم كه بیچاره ام.
    خدایا !با فضلت با ما رفتار كن به ما اخلاص همراه با عمل و عمل همراه با اخلاص و عمل كه فقط برای ذات اقدست باشد عنایت كن كه اگر این نعمت و فضل را از ما دریغ كنی خسرالدنیا و الاخره خواهیم بود و خواهیم شد كه نفسمان بسیار سركش است و اگر تو عنایت نكنی در زیر چكمه های این دژخیم جان سالم بدر نخواهیم برد.
    خدایا، خودت با ما توفیق عمل با كیفیت و كمیت عنایت فرما....و اینكه سرباز كوچك برای امام عزیزمان و امام زمان (عج) و در نتیجه سرباز فداكاری برای اسلام و از جند خودت باشم..... ای ستار العیوب و غفار الذنوب و نورالمستوحشین فی الظلم وای خدای آنقدر به جبهه می روم تا لیاقت شهادت در راه خدا را پیدا كنم و خود را در اختیار جبهه و جهاد قرار دهم تا شهید شوم ...ای جوانان مبادا در غفلت بمیرید كه علی (ع) در محراب عبادت شهید شد و مبادا درحال بی تفاوتی بمیرید كه علی (ع) و حسین (ع) در راه حسین و با هدف شهید شد.
    .....خداوندا پیمان می بندم كه در تمام عاشوراها و در تمام كربلاها با حسین (ع) همراه باشم و سنگر او را خالی نكنم تا هنگامی كه احكام اسلام در زیر پرچ اسلامی لااله الا الله و محمد رسول الله (ص) و علی ولی الله(ع) بر تمام جهان سلطه افكند و در زیر پرچم امام زمان (عج) به اجرا درآید.

وصیت نامه شهید احمد گلزاری

"... و شماها بگویید به این جنایتكاران آمریكایی، به این اسراییل غاصب و آدم كش و به این روسیه ی حیله گر و به انگلیس مكار كه ماها رفتیم و داریم می رویم تا سیل خون راه بیندازیم تا شماها را در آن غرق كنیم."
    با دلِ پُر

4. کاربر زیر برای پست " ملکوت " عزیز صلوات فرستاده:

گل مريم (2014_09_30)

5. Top | #32

عنوان کاربر
    مدیر انجمن
    میانگین پست در روز
    0.68
    صلوات
    144
    دلنوشته
    6
    صلوات و تشکر
    1,162
    مورد صلوات
    3,816 در 2,089 پست
    نوشته های وبلاگ
    2
    دریافت کتاب
    0
    آپلود کتاب
    0

وصیت نامه شهید ذبیح الله كرمی

...مادرم این را باور بدارید كه بهشت و سعادت اخروی و كمال ابدی تنها در سایه صبر و مقاومت مخلصانه در مقابل ناملایمات به دست می آید. تمام لحظات عمر انسان و همه وقایع و حوادث تلخ و شیرین زندگی معركه ای است برای امتحان او. هركس به اندازه میدان عمل و شعاع توانایی و حدود و قدرت وسع خود امتحان می شود، و مورد بازخواست قرار می گیرد. خداوند شما و همة مؤمنین را در امتحانات و كلیه مراحل زندگی سربلند و پیروز گرداند تا این جهاد اكبر را آبرومندانه پشت سر گذاشته و روسفید به نعمت رضوان خداوند نائل گردید.
    وصیت نامه شهید حسن علی قنبری

ما برای حفظ اسلام و قرآن و برای نشر عدل و فضیلت احقاق حقوق محرومان و احیای دستورات اسلام و ساختن مبانی طریقت و آزادی قیام كرده ایم

وصیت نامه شهید خیرالله قدسی

خانواده عزیز و دوستان گرامی اگر من شهید شدم هرگز به من ناكام نگویید چون كه به بهترین كام ها با در آغوش كشیدن عروس شهادت رسیده ام به رهبر بگویید كه من فریاد خمینی رهبر را تا اندازه ای كه می توانسته ام به گوش مردم رساندم به دوستان و همسنگرانم بگویید كه من در این امتحان كه قلم آن از خون سرخ و گرم خودم و كاغذ آن بیابان های سوزان خوزستان بود قبول شده ام، شهید گلی است كه هرگز پرپر نمی شود".
    با دلِ پُر

6. کاربر زیر برای پست " ملکوت " عزیز صلوات فرستاده:

گل مريم (2014_09_30)

7. Top | #33

عنوان کاربر
    مدیر انجمن
    میانگین پست در روز
    0.68
    صلوات
    144
    دلنوشته
    6
    صلوات و تشکر
    1,162
    مورد صلوات
    3,816 در 2,089 پست
    نوشته های وبلاگ
    2
    دریافت کتاب
    0
    آپلود کتاب
    0

وصیت نامه شهید حسن علی قنبری

ما برای حفظ اسلام و قرآن و برای نشر عدل و فضیلت احقاق حقوق محرومان و احیای دستورات اسلام و ساختن مبانی طریقت و آزادی قیام كرده ایم.

وصیت نامه شهید رضا كشاورزیان

بسم الله الرحمن الرحیم
    به نام خداوند بخشنده مهربان
    بنا به وظیفه شرعی كه دارم به كربلای ایران می روم و وصیت می كنم امیدوارم كه به مقام والای شهادت نائل گردم امیدوارم كه خون من با پایه های این انقلاب مقدس كه با خون هزاران هزار جوان مسلمان و مؤمن شكل گرفته است با هم در آمیزد و دشمنان این انقلاب با به یكباره ریشه كن كند. امیدوارم و از خداوند می خواهم كه تا این انقلاب شكل نگرفته و این انقلاب ثمر نداده امام خمینی را زنده و سلامت بدارد تا خود امام هم ثمره این انقلاب را ندیده از ملت مسلمان او را مگیر .

از ملت مسلمان می خواهم كه گوش به حرفهای منافقین و كفار ندهند از خداوند می خواهم كه به پدر و مادر و خانواده من صبر عنایت كنتد و از پدر و مادر و برادران و خواهران خود می خواهم كه اول گوش به فرمان امام باشند و دوم برای من خدای ناكرده گریه و زاری نكنید كه من سخت از این كار آنها می رنجم.سوم خوشحالم كه از این دنیا چیزی ندارم كه برای من مایه گرفتاری باشد برای من خرجی نكنید فقط برای من دعا كنید، و از خدا بخواهید كه دشمنان این انقلاب صدام و آمریكا و غیره را نابود گند. و السلام
    با دلِ پُر

8. کاربر زیر برای پست " ملکوت " عزیز صلوات فرستاده:

گل مريم (2014_09_30)

9. Top | #34

عنوان کاربر
    مدیر انجمن
    میانگین پست در روز
    0.68
    صلوات
    144
    دلنوشته
    6
    صلوات و تشکر
    1,162
    مورد صلوات
    3,816 در 2,089 پست
    نوشته های وبلاگ
    2
    دریافت کتاب
    0
    آپلود کتاب
    0

وصیت نامه شهید حسن امامی

"در این لحظه های حساس تاریخ كه خداوند شما ملت عزیز را مورد آزمایش و امتحان قرار داده است با توكل بر او و با رهنمودهای امام عزیزمان انشا الله با سربلندی كامل از این امتحان الهی سربلند و پیروز باشید و در پیشگاه خداوند روسفید باشید، و مبادا چیزهایی مادی شما را فریب بدهد و پاهایتان از مبارزه با كفر جهانی سست شود و روی خود را مانند منافقین برگردانید و امام عزیز را تنها بگذارید".

وصیت نامه شهید علی مظفر

عزیزانم امروز اسلام عزیز نیاز به این دفاع و حضور در جبهه ها دارد. ندای هل من ناصر ینصرنی امام عزیز امروز از جبهه ها به گوش می رسد. به افراد بگویید اگر می خواهند برای اسلام خدمتی كنند امروز اسلام نیاز به ایثارگری آنها دارد.

وصیت نامه شهید محمدرضا لولاچیان

بسم الله الرحمن الرحیم
    وصیتنامه اینجانب محمدرضا لولاچیان فرزند محمود به شماره شناسنامه 2142 مسلمان و شیعه اثنی عشری و منتظر ظهور حضرت مهدی (عج) انشا الله پروردگارا، كریما، رحیما، ای محبوب محبان، ای معشوق عاشقان ای غوث مستغیثان ای پناه بی پناهان، ای درمان دردمندان ای سرمایه و غنای مستمندان ای امید امیدواران ای نجات گمراهان ای روشنی دل عارفان، ای فروغ قلب خالصان، ای امین شاكران ، كدام جستجوگر به جستجویت برخاست و ناامید از جستجو بازگشت و كدام عاشق دلباخته به درگاه لطفت آمد و به وصال تو نرسید؟ آنانكه در این دریای خروشان حیات به جستجویت برخاستند تو را یافتند و آنانكه به عشق دیدارت با پای دل به سویت آمدند با دیده جان به دیدارت شتافتند. عارفان عاشق در تمام مسیر حیات چشم به هم زدنی از او غفلت نكردند و لحظه ای بی یاد تو به سر نبردند و یار و یاوری جز تو نگرفتند و به كسی به غیر تو تكیه نكردند. و روی به سرایی جز سرای تو و كویی جز كوی عشق تو نیاوردند. ای خدا، ای پروردگار عالمیان من به خویشتن ظلم كرده ام ای آقای من ای مولای من از تو می خواهم به عزتت كه بدی رفتار و كردارم جلوی اجابت دعایم را نگیرد و رسوا نكنی مرا به آنچه از اسرار پنهانی من اطلاع داری و شتاب نكنی در عقوبتم برای رفتار و اعمال زشتی كه در خلوت انجام می دادم و خدایا به عزتت سوگند كه در تمامی احوال نسبت به من مهربان باش و در تمام امور بر من عطوفت فرما. ای معبود من در حالی كه به درگاهت آمده ام كه درباره ات كوتاهی كرده و بر خود زیاده روی نموده و عذرخواه و پشیمان و دل شكسته و پوزش جو و آمرزش طلب و بازگشت كنان و به گناه خویش اقرار و اذعان و اعتراف دارم.
    خدایا عذرم را بپذیر و به سخت پشیمانیم رحم كن و از بند سخت گناهانم رهاییم ده. خداوندا به راه بندگیم بدار و از زشتی ها دورم كن، به حسنات اخلاقی و صفات الهیم بیارای و قلبم را به نورت روشن كن شرار عشقت را در دلم بیفروز سینه ام را بسوزان و محبتت را نصیبم كن و شر بدترین دشمن یعنی هوای نفس را از میدان زندگیم دور فرما.
    از آن لحظه كه گام های خود را برای حضور در جبهه برداشتم خود را برای هرگونه تقدیری از جانب او آماده كرده ام و از خودش خواستم كه قدرت شكرگزاری در قبال هرگونه اتفاقی را به من عطا كند. از همین هنگام دلم را به خدا می سپارم و از او می خواهم مرا در هر گونه امتحانی سربلند و سرافراز بیرون آورد. بی خبران و بی هدفان بدانند جبهه رفتن امثال ما اگر مكرر هم باشد وظیفه شرعی زیرا تبعیت و اطاعت از مرجع تقلید می باشد لذا اگر انجام نشود حتماً فردای قیامت مواخذه خواهیم شد آن مقدس ماب هاییكه هیچ عقیده به انقلاب و امام و این مردم و رزمندگان ندارند قدری به خود آیند و از چاه ظلمت و خودخواهی و حسد بیرون آینده كه فردا پشیمان خواهند شد.
    وصیت نامه شهید حمید نهاوندی

ای ملت شهیدپرور از خداوند بخواهید كه خدای نكرده وقتی نیاید كه شما به خاطر مادیات این دنیای پست ،از امام حسین (ع) و حسین زمان (ع) خمینی بت شكن دست بردارید. امت شهیدپرور تنها راهی كه ما می توانیم خدا را از خود راضی كنیم زیر پا گذاشتن هواهای نفسانی است، برادران و خواهرانم وحدت را فراموش نكنید

ای امام عزیز ای امید همه مستضعفان جهان تا زمانیكه حتی یك بسیجی مخلص باشد دست از یاری تو برداشته نخواهد شد ای ملت بزرگ امام و رزمندگان را دعا كنید و از اطاعت این مرد خسته نشوید خدا نیاورد آن روزی را كه امام در بین ما نباشد پس باید بخواهیم كه خدا تا انقلاب جهانی حضرت مهدی (عج) ایشان را برای رهبری ملت نگهداری فرماید.
    ای خانواده عزیز:
    تنها توصیه ایكه داشتم این است كه هركار را كه مورد رضای خداست انجام دهید مبادا طبق هوای نفس عملی كنید تا لحظه ای كه عمر دارید از آموختن علم غفلت نكنید هر علمی كه ما را به خدا نزدیك كند مخصوصاً علم دین و مذهب همانطوریكه آرزوی من بود و به حمدالله در آن راه قرار گرفتم.
    در مورد محل دفن هرچه صلاح می دانید انجام دهید آرزویم این است كه با همان لباس رزم دفن شوم.
    در خاتمه هربدی كه از من دیدید به خوبی خودتان ببخشید و از هركه مرا می شناسد حلالیت بطلبید و اگر قرضی داشتم كه خودم فراموش كردم آن را بدهید. از پولی كه در صندوق قرض الحسنه دارم چهارهزارتومان نذر كردم صدقه بدهید یك سال روزه و دوماه نماز برای من انجام دهید و بقیه را به جبهه ها كمك كنید.

از همه دوستان و اقوام التماس دعا دارم و از همه می خواهم برای این بنده مذنب طلب مغفرت كنند.
    9/3/65
    با دلِ پُر

10. کاربر زیر برای پست " ملکوت " عزیز صلوات فرستاده:

گل مريم (2014_09_30)

11. Top | #35

عنوان کاربر
    مدیر انجمن
    میانگین پست در روز
    0.68
    صلوات
    144
    دلنوشته
    6
    صلوات و تشکر
    1,162
    مورد صلوات
    3,816 در 2,089 پست
    نوشته های وبلاگ
    2
    دریافت کتاب
    0
    آپلود کتاب
    0

وصیت نامه شهید احمد نوزاد

بسم الله الرحمن الرحیم
    خداوند منان نعمتی بر ما مردم نهاد و ما را در برهه ای از زمان قرار داده كه بتوانیم قدمی در راه اسلام عزیز برداریم ما هم مثل دیگران كار را به خودش واگذار می كنیم و فقط از او می خواهیم كه عاقبت ما را ختم به خیر گرداند و این لیاقت را به ما بدهد كه بتوانیم در راهش هرچه محكم تر و استوارتر قدم برداریم.

خواهران عزیزم بدانید كه احترام به پدر و مادر از واجبات می باشد و بدانید كه مسؤولیت سنگینی در این مورد به عهده آنان می باشد. الحمدالله همگیتان به سن و سال بلوغ رسیده و مسائل را خوب درك می كنید. در حفظ حجاب و پوششتان بكوشید و حد شرعی را رعایت كنید.

وصیت نامه شهید حسین نامور

"من با آگاهی كامل و علم به مكتب رهایی بخش تشیع قدم به این راه گذاشته ام، زندگی جز آزمایش همین مرحله كه چه كنیم تا رسالت خلیفه الله را بعهده بگیریم نیست".
    با دلِ پُر

12. کاربر زیر برای پست " ملکوت " عزیز صلوات فرستاده:

گل مريم (2014_09_30)

13. Top | #36

عنوان کاربر
    مدیر انجمن
    میانگین پست در روز
    0.68
    صلوات
    144
    دلنوشته
    6
    صلوات و تشکر
    1,162
    مورد صلوات
    3,816 در 2,089 پست
    نوشته های وبلاگ
    2
    دریافت کتاب
    0
    آپلود کتاب
    0

وصیت نامه شهید علی قوچانی

مادر و پدر عزیزم! امانتی كه به شما داده شده بود، به صاحب اصلی آن بازگردانیده شد، كسی كه چیزی را امانت می گیرد موقع پس دادن هیچ گاه ناراحت نمی شود، مادرم! من شما را خیلی دوست داشتم، همچنین پدر، همسر، خواهر و برادرانم، شما تنها كسانی بودید كه به آنها علاقه داشتم، ولی مادر جان من خدا را بیشتر از شما دوست دارم، و برای همین است كه قریب شش سال از شما جدا شده ام. هر موقع كه دلتان گرفت، برای سرور همه ما اباعبدالله الحسین (ع) گریه كنید، مطلب در مورد همسرم است. او را در تصمیم گیری آزاد بگذارید، بگذارید راه جدید خود را انتخاب كند، اگر فرزندم به دنیا آمد و پسر بود، كاری كنید كه وقتی بزرگ شد ادامه دهنده راه من باشد. و اسمش را حسین بگذارید.
    همسرم! تمام انسان ها رفتنی هستند، تمام انسان ها چه خوب و چه بد، چه ضعیف و چه غنی، با هر وضعیتی كه هستند، در این راه، عده ای با عزت و سر ننهادن به غیر خدا زندگی می كنند و بعضی برای زندگی خود بنده غیر خدا می شوند و از خود هیچ عزت و سرافرازی ندارند. ولی دسته اول چون راه خدا را می روند، همواره با مشكلاتی روبرو می شوند، بعضی اوقات انسان خود را در راهی می بیند كه در آن راه یا باید كشته شدن در راه خدا را انتخاب كند یا سر تعظیم در برابر غیر خدا فرود آورد، مردان خدا اولین راه را انتخاب می كنند.
    وصیت نامه شهید محمد بهروز لایقی

بسم الله الرحمن الرحیم
    الحمدلله الذی هداینا لهذا و ما كنا لنهتدی لولا ان هداینا لله
    ستایش خدای را كه ما را به این مقام هدایت كرد كه اگر هدایت و لطف الهی نبود ما به خود به این مقام راه نمی یافتیم. فاستقم كما امرت و من قاب معك ..ای امت رسول اكرم (ص) بیائید با استقامت و صبر خودتان دل او را كه سرور همه چیز است خوشحال كنیم. تا خداوند نیز ما را مورد عنایت خود قرار دهد. من برای شما عزیزان پیامی دارم هرچند ناقص و تذكروار می گویم :"فذكران ذكری تنفع المؤمنین" دوستان و عزیزان اكنون در وضعیت حساسی به سر می بریم. حساس از این لحاظ كه اسلام در خطر است و دشمنان خدا با افكار باطل و شیطانیشان قصد از بین بردن دین خدا را دارند و برای رسیدن به اهداف پلید خود از هیچ چیز دریغ نمی كنند و نكرده اند. ما نیز با نثار كردن خون سرخ خویش و مال و فرزندان و ... خود از حریم اسلام حفاظت می نمائیم. چرا كه خداوند درخت اسلام را با ریخته شدن خون شهداء خود استواركرده است و اگر امروز این تكلیف را ما انجام ندهیم قومی دیگر را برای انجام این تكلیف الهی انتخاب خواهد نمود و برای او این عمل سهل و آسان است زیرا كه بر هر كاری قادر و تواناست، پس بیائید به این فیض عظیم و این نعمت پربار الهی كه آخرش خوشنودی حق تعالی است برسیم. چرا معطلید و چرا چشم به این دنیای دو روزه دوخته اید، دیده هایتان را وسیع نمائید. زندگی دنیوی در برابر زندگی اخروی متاعی بیش نیست. بروید به جبهه ها. این جبهه ها بازار مبادله جان با لقاء حق است. ای كسانی كه می گویید اگر در زمان امام حسین (ع) بودیم به ندایش لبیك می گفتم. پس چرا امروز به ندای نایب صاحب الزمان(عج) لبیك نمی گوئید، رفتم تا خط سرخ شهادت را با خونم رنگی تازه ببخشم و كلمه عشق را بر سردرش حكاكی كنم. ای امت حزب الله رهبر كبیر را تنها نگذارید و در این راه از جان و مال خود بگذریم ما كه از پیغمبر بالاتر نیستیم. مانند ما عمرتان را بگذارید و دست خالی از این جهان هجرت كنید. ای كاش بیشتر در این دنیا بودم و بیشتر می جنگیدم و طاعت او را بیشتر می كردم. خدایا یاری كن تا به تو ملحق شوم و در جوار تو باشم و لیاقت بده من كه كربلا را ندیده ام مولایم.

وصیت نامه شهید تورج مطلق

برادر حزب الله جبهه را گرم نگهدار و هركس مدعی است اگر امروز عاشورا بود جزء یزیدیان نبود باید پای در عرصه ی جنگ بگذارد و در عمل ثابت كند و در راه حسین (ع) جان دهد. پس سعی كنید جبهه را گرم نگهدارید
    با دلِ پُر

14. کاربر زیر برای پست " ملکوت " عزیز صلوات فرستاده:

گل مريم (2014_09_30)

15. Top | #37

عنوان کاربر
    مدیر انجمن
    میانگین پست در روز
    0.68
    صلوات
    144
    دلنوشته
    6
    صلوات و تشکر
    1,162
    مورد صلوات
    3,816 در 2,089 پست
    نوشته های وبلاگ
    2
    دریافت کتاب
    0
    آپلود کتاب
    0

وصیت نامه شهید امیر مختار مهماندوست

...پدر و مادرم! خدا را شكر كنید تا خداوند در روز قیامت با فضلش با ما رفتار كند نه با عدلش، و شما هرگز ناراحت نباشید. پیرو دین خدا و پیرو ولایت باشید تا به مملكت اسلامیتان آسیبی نرسد. و خدا را از یاد نبرید كه منحرف و اهل جهنم می شوید و پیوسته از جمهوری اسلامی پشتیبانی كنید و اگر برای دوام آن خون لازم است، تو مادرم و خواهرم زینب وار و تو پدرم و برادرم حسین وار وارد صحنه شوید و تودهنی به منافقین بزنید.
    وصیت نامه شهید رجب كمك نژاد

....وصیت من به همه عزیزان این است كه همیشه پشتیبان ولایت فقیه باشید...
    وصیت نامه شهید علی نصیرزاده

تشكر و سپاس بیكران خدایی را كه ما را در عصر رهبری امام قرار داد كه از سلاله پاك سیدالشهدا و نایب بر حق بقیه الله الاعظم می باشند تا توانستیم با رهبری پیامبرگونه اش از ظلمات جهل به روشنائی و روز هدایت راه یابیم و از اسارت فكری و فرهنگی بیگانگان رهایی یابیم.
    اكنون كه در این دریای نور قرار گرفته ایم درك می كنیم كه چه بر سرمان آورده اند و چگونه ما را در عقب ماندگی فكری و استضعاف نگه داشته بودند و حال كه توانستیم به دریای نور دست پیدا كنیم سپاه تاریكی و جهل با یورشهای خود مذبوحانه تلاش می كند كه دوباره ما رابه ظلمت بكشد وظیفه ما اكنون حفظ و حمایت خطی است كه رهبر آن امام می باشد و مجدداً خوشحالیم كه توانسته ایم اكنون با یك دست سلاح و با دستی دیگر قرآن یعنی كتاب هدایت در دست گرفته و در راه عظمت اسلام و مسلمین در حد توان خود كوشش نمائیم و در مقابل سپاه جهل و كفر بایستیم و باعث ذلت و خواری تمام كسانی شویم كه می خواهند به حریم الهی مسلمین تعرض نمایند مبارزه ما مبارزه بر سر خاك و زمین نمی باشد بلكه مبارزه ما را در عقیده مان می باشد و این اعتقاد و ایمان ماست كه دشمنان را به لرزه افكنده و آنان را به تكاپو انداخته و غافل از این هستند كه رزمندگان اسلام به پشتیبانی امت حزب الله چون كوهی آهنین و استوار در مقابل ایشان ایستاده اند و نخواهند گذارد كه این جانیان به نقش خود ادامه دهند
    با دلِ پُر

16. کاربر زیر برای پست " ملکوت " عزیز صلوات فرستاده:

گل مريم (2014_09_30)

17. Top | #38

عنوان کاربر
    مدیر انجمن
    میانگین پست در روز
    0.68
    صلوات
    144
    دلنوشته
    6
    صلوات و تشکر
    1,162
    مورد صلوات
    3,816 در 2,089 پست
    نوشته های وبلاگ
    2
    دریافت کتاب
    0
    آپلود کتاب
    0

وصیت نامه شهید رضا همدانی

بسم الله الرحمن الرحیم نصر من الله و فتح القریب. خدایا تو می دانی همیشه آرزو می كردم كه توفیق راه اسلام را پیدا كنم و از تو می خواستم كه با قلب پر از عشق در این راه مرا یاری كنی تا خدمتی به جامعه اسلامی بكنم و حالا كه این راه نصیبم شده انشا ء الله كوشش می كنم تا آنچه در توان دارم در این راه راست تا مرز شهادت پیش بروم، خدایا چون در گذشته كسی نبوده ما را راهنمایی كند، همیشه در دنیای خیال و سرگردانی زندگی تزئینی و بی هدف داشتیم و از خدا و خوب و بد چیزی نمی فهمیدیم تا اینكه انقلاب بزرگ اسلامی با كوشش روحانیت به پیروزی رسید و همه آگاهانه فهمیدند كه عمری را در اشتباه و در زندگی رؤیایی عمر خود را فدا كرده اند و هروقت در فكر گذشته می رویم پیش خود می گوئیم وای بر ما كه چرا كمی فكر نمی كردیم، و این قدر دیر فهمیدیم و وای بر آن افرادی كه هنوز نفهمیده اند و خود را روشنفكر و سیاستمدار می دانند و وای بر آن افرادی كه هیچ وقت نمی خواهند بفهمند و هم عمر خود را تلف كرده و هم به زیان دیگران می باشند. ای برادران و خواهران و ای مادران و پدران چشم و گوش را باز كنید و حالا كه از هر لحاظ انقلابی و از كتابهای پرمعنی و اسلام واقعی را می توان استفاده كرد، نباید راه قبل از انقلاب و گذشته ها را رفت و آنها برای ما تمدن درست كردند و همه ما را عقب افتاده و دست شكسته بار آوردند و رفتند و مردند، ما باید راه دیگری را انتخاب كنیم كه برای فرزندانمان ثمربخش باشد. وای منافقین بی شرم كه بیشتر از همه جنایتكاران به این انقلاب اسلامی ضربه زدید و خود هیچ نتیجه ای نگرفتید و نمی دانید چه كسی رهبری شما را دارد و چه هدفی دارید، هركسی رسیده است دستوری داده و شما اجرا كرده اید و جنایتی كه از هیچ خائنی سر نزده و در تاریخ شما انجام داده اید فقط به خاطر اینكه نوكری خود را به اربابتان آمریكا و شوروی تمام كنید. دیگر بس است، راهتان را عوض كنید و اگر انقلابی هستید، اگر منطقی دارید، اگر برای خلق دست به جنایت می زنید راه دیگری را انتخاب كنید مردم تا به حال هرچه از شما دیده اند دزدی، جنایت و خیانت بوده و پیش خود فكر می كنندحالا كه شما قدرتی ندارید و كاری از شما ساخته نیست این قدر ظلم در حقشان می شود پس وای به روزی كه شما صاحب قدرتی شوید می خواهید با این ملت رنج كشیده چه كار كنید؛ پس مردم تا پای جان ایستاده اند و مرگ را به زندگی با شما ترجیح می دهند و با كمك خداوند با تمام قدرت می جنگیم و ریشه منافق و هر گروه خائن دیگر را از بیخ و بن برمی كنیم و كاری می كنیم كه اربابانتان خجالت زده دست از توطئه علیه ایران بردارند و حزب الله نصیحتی دارد به شما بروید كمی فكر كنید مطالعه كنید و بیش از این اختیارتان را به دیگران ندهید، ظلم بس است. به خدا از شما هیچ كاری ساخته نیست.....دیگر اینكه از حزب الله می خواهم تا زنده هستید حزب الله واقعی باشید كه هستید و از خون شهیدان و معلولین عزیز پاسداری كنید و تا جان در بدن دارید، امام عزیز را تنها نگذارید چون زحمت زیاد كشیده و تا انقلاب مهدی (عج) از انقلاب اسلامی پاسداری]كرده و آنرا[ به تمامی جهان صادر كنید...
    با دلِ پُر

18. کاربر زیر برای پست " ملکوت " عزیز صلوات فرستاده:

گل مريم (2014_09_30)

19. Top | #39

عنوان کاربر
    مدیر انجمن
    میانگین پست در روز
    0.68
    صلوات
    144
    دلنوشته
    6
    صلوات و تشکر
    1,162
    مورد صلوات
    3,816 در 2,089 پست
    نوشته های وبلاگ
    2
    دریافت کتاب
    0
    آپلود کتاب
    0

وصیت نامه شهید علی حسین همتیار

سفارشی كه دارم به فرزندانم: دست از دامن روحانیت متعهد به اسلام برندارند كه آنها از جانب خداوند و پیغمبر (ص) و دوازده امام كشتی نجات دنیا و آخرت می باشند و اگر امكاناتی هست فرزندم عباس وارد حوزه ی علمیه بشود و به طلبگی بپردازد كه انشاء الله یك روحانی متعهد به اسلام بشود.

وصیت نامه شهید عباس قلعه زمانی
    ای دوستان و آشنایان، پیرو خط امام و رهبری و دنباله رو راه شهیدان باشید.نگذارید كه دشمنان اسلام بر شما غلبه كنند و شما را از بین ببرند.ای خواهران! حجاب خود را حفظ كنید كه حجاب پاكدامنی و عفت شماست

وصیت نامه شهید حسین هادی

بسم الله الرحمن الرحیم
    سلام به پیشگاه حضرت ولیعصر (عج) و نایب برحقش روح الله خمینی ... و با درود و سلام به شهدای راه اسلام و قرآن و خانواده ی معظم آنها. ای خدای بزرگ، از تو طلب مغفرت دارم. ای خدای دلها و جانها و مكانها توبه ی مرا بپذیرد. پروردگارا آیا خودت نگفتی ادعونی استجب لكم من هم به این فرموده ی تو لبیك گفته و با سیه رویی دست به دعای عاجزانه برداشته ام به امید استجابت تو انشاء الله - خدا سخن از جهاد بود می گفتند جبهه ی دانشگاه است. آری اینجا دانشگاه شناخت و معرفت توست. پس بنا به فرموده ی تو و رهبر تو به میدان آمده ایم تا به تو نزدیكتر شویم. خدایا خداوندا واقعاً محتاج بخشش هستیم. پس از تو می خواهم به بدن پاره ی حسینت به علی اكبر و قاسم و 72 یار باوفای امام مرا دریاب مرا دریاب مرا دریاب. پدر و مادر عزیزم، اگر من شهید شدم بدانید خدا خواسته. آیا كشور مسلمانی كه همه چیزش مورد حمله ی دشمنان اسلام قرار گرفته می شود بدون دفاع گذاشت تا دشمن به ناموس و خاك كشورمان تجاوز كند؛ این وظیفه ی شرعی است كه چه امام باشد و نباشد بر عهده ی ماست! این دفاع را انجام دهیم. در ضمن شهادت فوز عظیمی است كه نصیب هركس نمی شود و شما باید افتخار كنید. خواهرم! تو با حجاب خود، حجابی كه پای آن خون شهدای فراوانی ریخته شده باز ادامه دهنده ی راه تمام شهداء از جمله این بنده ی حقیر خدا باش.

10/12/65
    با دلِ پُر

20. کاربر زیر برای پست " ملکوت " عزیز صلوات فرستاده:

گل مريم (2014_09_30)

21. Top | #40

عنوان کاربر
    مدیر انجمن
    میانگین پست در روز
    0.68
    صلوات
    144
    دلنوشته
    6
    صلوات و تشکر
    1,162
    مورد صلوات
    3,816 در 2,089 پست
    نوشته های وبلاگ
    2
    دریافت کتاب
    0
    آپلود کتاب
    0

وصیت نامه شهید سید مصطفی واجدی

تقاضای این برادر كوچكتر شما كه دستش از حیات دنیوی كوتاه است، حمایت از اسلام، ولایت فقیه و حضور در مراسم نماز جمعه و جماعت و دیگر مراسم عبادی است. بدانید نگاه كه خودتان را از اینها جدا كنید، باید منتظر عقوبتهای الهی باشید. دوستی با خدا باید به قدری زیاد باشد كه برای رضایت خاطر او هر دشواری و ناهمواری برایمان سان و هموار جلوه كند

وصیت نامه شهید باقر یوسفی

با سلام بر آقا امام زمان (عج) آخرین حجت خدا در ارض و سلام بر نائبش امام خمینی (ره) و امت اسلام و شهیدان و رزمندگان، اینجانب باقر یوسفی بنده روسیاه درگاه خداوند متعال شهادت می دهم به یگانگی خداوند و نبوت حضرت رسول (ص) و امام امام علی(ع) و یازده امام بعد از ایشان كه مهدی (عج) صاحب الزمان (عج) خاتم ائمه هدی (ع) است.
    امیدوارم در زمره مسلمانان مؤمن و شهید قرار بگیرم، بنده ای كه در طول زندگی چندین ساله خود توشه ای قابل عرضه به درگاهش ندارد، بنده ای گنه كار كه نتوانسته بنده ای صالح برای او باشد. امید از درگاه رحمتش دارم كه حداقل با ریخته شدم خونم به پیروی از آقا اباعبدالله الحسین (ع) در جهت احیای دین و ناموس كشور رضایتش را جلب نمایم. در این دنیای پست و فنا شدنی امیدی جز به او كه ماندنی و جاوید است ندارم و در بین انشا الله كه رسول الله (ص) و معصومین دست ما را گرفته و یاریمان كنند كه این ها واسطه رحمت و فیض الهی هستند، به ویژه امام حسین (ع) سالار شهیدان و سالار قافله جهادگران و این انقلاب اسلامی است كه دریچه جدیدی در مقابل افكار انسان های دربند باز كرده است و آنان را به سوی خداوند و رستگاری و سعادت می خواند و بی شك این اسلام است كه درست تریم راه زیستن را نشان می دهد و در همین جا به خواهران و برادران عرض می نمایم كه بدانید اسلام در تمام نقاط زندگی دنیوی و اخروی هدایت گراست و بهترین راه حل برای زندگی سعادتمندانه چرا كه به گفته آیات قرآن كریم با فطرت انسانی هماهنگ است. من در این جا از همه مسلمانان به ویژه خاصان درگاهش التماس دعا دارم به خصوص از امام خمینی (ره) و شما عزیزان با آگاهی و شناخت به دنبال این حنیف حركت كنید.
    با دلِ پُر

22. کاربر زیر برای پست " ملکوت " عزیز صلوات فرستاده:

گل مريم (2014_09_30)

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 2345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)