متفرقه

8 ترفند ساده اندروید که نمی دانید

چقدر اطلاعات در مورد گوشی یا تبلت اندرویدی خود می دانید. مطمئنا صفر تا صد همه نکات اندروید را نمی دانیم و شرط می‌ بندیم چیزی در این مطلب وجود دارد که از آن بی اطلاع هستید. برگرداندن پیام های پاک شده تلگرام امکان پذیر است.

1. اعلان های مزاحم را پیدا کنید

آیا مدام یک اعلان برنامه مزاحم دریافت می کنید، اما مطمئن نیستید که کدام برنامه باعث آن شده است؟ تبدیل pdf به word در اندروید به راحتی.

یک راه حل آسان وجود دارد – کافی است اعلان مورد نظر را طولانی فشار دهید تا دستگاه شما به شما اطلاع دهد.

2. اعلان‌های برنامه را مدیریت کنید

یک قدم جلوتر از نکته قبلی حرکت کنید، پس از اینکه برنامه را برای مدت طولانی فشار دادید، نماد اطلاعاتی را مشاهده خواهید کرد. آن را فشار دهید و با تنظیمات اعلان برنامه مورد نظر روبرو خواهید شد.

می‌توانید کارهایی مانند مسدود کردن همه (یا برخی) از اعلان‌های آن را انجام دهید، به آن اجازه دهید حالت اولویت را لغو کند، و آن را مجبور کنید اطلاعات خصوصی را پنهان کند.

3. حالت مزاحم نشوید

حالت مزاحم نشوید احتمالاً یکی از دست کم گرفته شده ترین و کم استفاده ترین ویژگی ها در کل سیستم عامل است.

به طور خلاصه، به شما این امکان را می دهد که تلفن خود را در حالت بی صدا قرار دهید، اما همچنان به برخی از “صداها” اجازه عبور می دهد. این می تواند تماس، پیامک یا واتس اپ از مخاطبین خاص، اعلان های برنامه های خاص یا هشدارهای مهم مانند آلارم باشد.

برای تنظیم مزاحم نشوید، به Settings > Sound > Do Not Disturb بروید، سپس گزینه های مورد نیاز خود را انتخاب کنید.

می توان آن را به سرعت از منوی تنظیمات سریع روشن و خاموش کرد.

4. زوم نقشه

آیا تا به حال نیاز به استفاده از نقشه های گوگل یک دست داشته اید؟ (نه، نه در حین رانندگی!)

برای بزرگنمایی فقط دوبار روی صفحه ضربه بزنید و برای بزرگنمایی دوبار ضربه بزنید—این کار بسیار کمتر از اینکه بخواهید همزمان انگشتانتان را به هم فشار دهید و تلفنتان را نگه دارید!

برای کنترل دقیق تر، دو ضربه سریع بزنید و انگشت خود را روی صفحه نگه دارید. سپس انگشت خود را بالا و پایین ببرید تا بزرگنمایی و کوچکنمایی کنید.

5. قفل هوشمند

قفل هوشمند بسیار مفید است. این نیاز به استفاده از قفل صفحه کلید را هنگامی که در خانه یا در محیط «معتمد» دیگری هستید، از بین می برد.

این می‌تواند از GPS، شبکه‌های خاص، چهره یا حتی صدای شما استفاده کند تا از قفل شدن گوشی شما جلوگیری کند و تجربه‌ای بسیار سریع‌تر و بدون دردسر داشته باشید.

برای راه اندازی به تنظیمات > امنیت > قفل هوشمند بروید.

6. پین کردن برنامه

اگر بچه‌هایی دارید که مرتباً از تلفن شما استفاده می‌کنند، این یک راه عالی است تا مطمئن شوید که به‌طور تصادفی صورت‌حساب‌های هنگفتی دریافت نمی‌کنند یا به محتوای نامناسب با سن نگاه می‌کنند.

در ابتدا، باید این ویژگی را فعال کنید (به طور عجیبی، به طور پیش فرض خاموش است). این کار را با رفتن به Settings > Security > Advanced و پایین رفتن به App Pinning و چرخاندن کلید در بالای پنجره انجام دهید.

برای پین کردن صفحه، برنامه را باز کنید، دکمه نمای کلی (مربع) و سپس نماد پین را فشار دهید.

در صورت تمایل می‌توانید از صفحه پین‌شده محافظت کنید.

7. از Assistant در حالی که منتظر می‌مانید استفاده کنید

اگر می‌خواهید با ISP، ارائه‌دهنده کابل، شرکت برق یا تقریباً با هر شرکت دیگری که در آن حساب دارید تماس بگیرید، دو چیز وجود دارد که می‌توانید از آنها مطمئن باشید: خدمات دهی به مشتریان و مدت زمان زیاد نشستن در آن. یک صف نگه داشتن

خوشبختانه، صف های نگه داشتن می توانند با دستیار Google به گذشته تبدیل شوند. اگر خود را در یک صف دیدید، کافی است روی سه نقطه در گوشه سمت راست بالا ضربه بزنید و Hold for me را انتخاب کنید. وقتی بالاخره کسی جواب داد، دستیار به شما هشدار می‌دهد و حتی متنی از هر چیزی که در این مدت گفته شده را نگه می‌دارد.

8. تاریخچه اعلان را روشن کنید

همه ما قبلاً به‌طور تصادفی اعلان‌ها را پاک کرده‌ایم. خسته کننده است، به خصوص اگر متوجه نشده باشید که از کدام برنامه آمده است. اندروید 11 و بالاتر راه حلی در قالب قابلیت Notification History دارد.

روشن کردن آن آسان است. فقط به Settings > Apps and Notifications > Notifications > Notification history بروید و کلید را در موقعیت روشن قرار دهید. پس از فعال شدن، روی History در قسمت اعلان ضربه بزنید تا ببینید چه چیزی را از دست داده اید.

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا