انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ آبی انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ نارنجی

اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطآء وَ انْقَطَعَ الرَّجآءُ وَ ضاقَتِ الاَْرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ وَ اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَیْکَ الْمُشْتَکى وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَ الرَّخآءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ الِ مُحَمَّد اُولِى الاَْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِىُّ یا عَلِىُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانى فَاِنَّکُما کافِیانِ وَ انْصُرانى فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِب الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ بِحَقِّ مُحَمَّد وَ الِهِ الطّاهِرینَ

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: نمارس 3

1. Top | #1

عنوان کاربر
    خادم قرآنی
    میانگین پست در روز
    0.01
    مرغ دلم راهی قم میشود ، در حرم امن تو گم میشود
    صلوات و تشکر
    49
    مورد صلوات
    138 در 23 پست
    دریافت کتاب
    0
    آپلود کتاب
    0

Post نمارس 3

تا اینجا با اسم اشاره « هذا » و « هذه » آشنا شدید ، « هذا » اسم اشاره برای « مذکر » و « هذه » اسم اشاره برای
    « مونث »

با دو کلمه سوالی « ما » و « من » نیز آشنا شدید ، « ما » کلمه پرسشی برای « غیرعاقل » و « من » کلمه پرسشی برای
    « عاقل »

با توجه به توضیحات بالا و نمونه ذکر شده به سوالات زیر جواب بدهید :

نمونه : .... .... ؟ ..... طاوِلَةٌ ( ما هذه ؟ هذه طاوِلَةٌ ) ج ( طاوِلات ) = میزنهارخوری

1- ...... هذا ؟ هذا بابٌ ج ( أبواب ) = در

2- من ..... ؟ ..... رَجُلٌ ج ( رِجال ) = مرد

3- ما .....؟ ...... کُرَةٌ ج ( کُرات ) = توپ

4- من ..... ؟ ..... إمرَأةٌ = زن ، مَرء / ة انسان

5- .... .....؟ ..... شَجَرَةٌ ج ( شَجَرات ) شَجَر ج ( أشجار ) = درخت

6- .... .... ؟ .... مُعَلِمَةٌ ج ( مُعَلِمات ) = معلم خانم

7-.... .... ؟ .... أستاذٌ ج ( أساتِذَة ) أستاذَة ج ( أستاذات ) = استاد

8- .... .... ؟ .... مِصباحٌ ج ( مَصابیح ) = چراغ

9- ... .... ؟ .... نافِذَةٌ ج ( نَوافِذ ) = پنجره { شُبّاک = پنجره ج ( شَبابیک ) }

10- .... ....؟ .... کُرسیٌّ ج ( کَراسی ) = صندلی

11- ... .... ؟ ..... صَدیقی ج ( أصدِقاء ) = دوست مذکر

12- ... .... ؟ .... صَدیقَتی ج ( صَدیقات ) = دوست مؤنث

13- .... .... ؟ ..... کِتابٌ ج ( کُتُب ) = کتاب

14- .... ..... ؟ .... قَلَمٌ ج ( أقلام ) = قلم

در مکالمه عربی جمع کلمات بسیار مهم است ، برعکس زبان فارسی که اگر از تعداد صحبت بشود معدود فرد می آید مثل : هزار کتاب ، دویست و چهل خانه ، سه مداد ، دو زن ، بیست پله . کتاب و خانه و مداد و زن و پله همه مفرد هستند ولی در عربی اگر بیش از یکی بخواهید بگویید باید معدود هم متناسب با آن مثنی یا جمع بسته شود و قوانین خاصی دارد که در اعداد می آوریم به این عبارات ( کتاب و خانه و مداد و زن و پله ) معدود میگویند . از این جهت در تمرینها ( نُمارِس ) جمع کلمات را میگویم تا ابتدا آشنا شوید و کم کم که وارد مکالمه شدیم بتوانید در محاورات به کار بگیرید.

ویرایش توسط ضحی : 2014_02_27 در ساعت 12:41 AM

2. 4 کاربر برای پست " ضحی " عزیز صلوات فرستاده.

faraji67 (2014_03_04), مارال (2014_03_01), مدير سايت (2014_02_27), گل مريم (2014_02_27)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)