انتخاب رنگ سبز انتخاب رنگ آبی انتخاب رنگ قرمز انتخاب رنگ نارنجی

اِلهى عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطآء وَ انْقَطَعَ الرَّجآءُ وَ ضاقَتِ الاَْرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ وَ اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَیْکَ الْمُشْتَکى وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَ الرَّخآءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ الِ مُحَمَّد اُولِى الاَْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِىُّ یا عَلِىُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانى فَاِنَّکُما کافِیانِ وَ انْصُرانى فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِب الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى اَدْرِکْنى السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ بِحَقِّ مُحَمَّد وَ الِهِ الطّاهِرینَ

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: بشارات و اشارات از رسـول خـدا صـلى الله و عـليـه و آله و سلم

1. Top | #1

عنوان کاربر
    اللهم عجل لولیک الفرج
    میانگین پست در روز
    1.92
    صلوات
    24510
    دلنوشته
    18
    ممنون از دعای زیبا و حاجتهاتون إن شاءالله خوشبخت و سلامت و عاقبت بخیر باشید
    صلوات و تشکر
    10,213
    مورد صلوات
    10,563 در 4,688 پست
    نوشته های وبلاگ
    175
    دریافت کتاب
    81
    آپلود کتاب
    135

پیش فرض بشارات و اشارات از رسـول خـدا صـلى الله و عـليـه و آله و سلم

بشارات و اشارات از رسـول خـدا صـلى الله و عـليـه و آله

برگرفته از آثار مرحوم آية الله سيد رضا صدر

1 ـ ((قيامت بر پا نخواهد شد تا وقتى كه قائم حـق از مـا قـيـام كـنـد و آن ، وقـتـى اسـت كـه خـداى عزوجل اذن دهد)). (1 )
    روز قيام قائم ، از اسرار الهى و راز مگوست ؛ پيغمبر صلى الله عليه و آله يا نمى داند و يا نمى گويد.
    2 ـ ((دنـيـا بـاقـى اسـت تـا روزى كـه مـردى از دودمـان حـسـيـن قـيـام كـنـد و زمـيـن را از عدل و داد پر سازد؛ چنانچه از ظلم و جور پر شده است )).
    (2)
    3 ـ ((مهدى از ما اهل بيت است )).
    (3)
    4 ـ (( مهدى از دودمان من است ؛ نامش نام من ، كنيه اش كنيه من ، شبيه ترين فرد از نظر خلق و خلق به من است )).
    (4 )
    5 ـ ((خوشا به حال آن كه به خدمت قائم اهل بيت من برسد)).
    (5 )
    6 ـ ((كـسـى كـه قـائم دودمـان من را(در زمان غيبتش ) انكار كند، مرا انكار كرده است )).
    (6 )
    7 ـ ((عـلى بـن ابـى طـالب ، امـام امـت مـن است و خليفه من بر امت من ، بعد از من است و قائم مـنـتـظـر از فـرزنـدان اوسـت . خـدا بـه وسـيـله او زمـيـن را از عدل و داد پر خواهد ساخت ؛ چنانچه از ظلم و جور پر شده است )).
    (7 )
    8 ـ خداى و تعالى زمين را تحت اختيار ذوالقرنين قرار داد و از هر چيزى بدو عنايتى كرد و حـكـومـت او بـه مشرق و مغرب رسيد. اين سنت الهى ، در قائم از دودمان من جارى خواهد بود. شـرق و غـرب عـالم در كـف بـا كـفـايـت او قـرار خـواهد گرفت و هر جايى كه به تصرف ذوالقـرنـيـن در آمده ، به تصرف او در خواهد آمد. خداوند گنجهاى زمين و معادن آن را بر او آشـكـار خـواهـد سـاخـت و بـه وسـيـله تـرس و رعـب در دل دشـمـنـان ، او را يـارى خـواهـد كـرد تـا زمـيـن را از عدل و داد پر سازد؛ چنانچه از ظلم و جور پر شده است )).
    (8)
    9 ـ ((قـائم از فـرزنـدان مـن اسـت . نـام او نـام مـن اسـت ، كـنـيـه او كـنـيـه مـن ، شـمـايـل او شـمـايـل مـن ، سنت او سنت من . مردم را به دين من و شريعت من هدايت مى كند و به كـتـاب خداى عزوجل مى خواند. كسى كه اطاعتش كند، مرا اطاعت كرده و كسى كه او را عصيان كـند، مرا عصيان كرده است . آن كه او را در زمان غيبتش انكار كند، مرا انكار كرده . كسى كه دروغـگـويش بخواند. مرا دروغگو خوانده و آن كه راستگويش ‍ بداند، مرا راستگو دانسته . به خدا شكوه خواهم برد از دست كسانى كه او را تكذيب كنند و منكر سخن و كلامش گردند و امـتـم را از راه گـمـراه سازند. و بزودى ستمكاران از سرانجام و عاقبت خود، آگاه خواهند شد)).
    (9)
    10 ـ ((كسى كه قائم فرزندان مرا انكار كند، مرا انكار كرده است )).
    (10 )

1- اثـبـات الهـداة ، ج 3، ص 456، بـاب 32، ح 87 بـه نقل از شيخ صدوق ، عيون اخبار الرضا عليه السّلام .
    2-اثـبـات الهـداة ، ج 3، ص 456، بـاب 32، ح 88 بـه نـقـل از عـيـون اخـبـار الرضـا عـليـه السـّلام و ص 2، 5، 3، 5، ح 295، 267 بـه نقل از شيخ طوسى ، كتاب الغيبة .
    3- اثـبـات الهـداة ، ج 3، ص 459، بـاب 32، ح 100 بـه نقل از عيون اخبار الرضا عليه السّلام .
    4- اثـبـات الهـداة ، ج 3، ص 460، بـاب 32، ح 103 بـه نقل از اكمال الدين .
    5- اثـبـات الهـداة ، ج 3، ص 460، بـاب 32، ح 104 بـه نقل از اكمال الدين .
    6- اثـبـات الهـداة ، ج 3، ص 483، بـاب 32، ح 191 بـه نقل از اكمال الدين .
    7- اثـبـات الهـداة ، ج 3، ص 461، بـاب 32، ح 107 بـه نقل از اكمال الدين .
    8- اثـبـات الهـداة ، ج 3، ص 480، بـاب 32، ح 182 بـه نقل از اكمال الدين .
    9- اثـبـات الهـداة ، ج 3، ص 482، بـاب 32، ح 190 بـه نقل از اكماالدين .
    10- اثـبـات الهـداة ، ج 3، ص 483، بـاب 32، ح 191 بـه نقل از اكمال الدين .

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من

دل من داند و من دانم و تنها دل من

یا ابا صالح علیه السلام ادرکنی

با ما همراه باشید در

کانال ترجمه ی قرآن شهر نورانی قرآن
    https://دtelegram.me/shahrenuraniquran

کانال مکالمه ی عربی شهر نورانی قرآن(آموزش دروس صدی الحیاة و لهجه ی عراقی)
    https://telegram.me/mokalemeharabik

2. 4 کاربر برای پست " گل مريم " عزیز صلوات فرستاده.

مهاجر (2014_01_19), مدیریت محتوایی انجمن (2014_01_16), مشعشع (2014_01_16), سجادی (2014_01_22)

3. Top | #2

عنوان کاربر
    اللهم عجل لولیک الفرج
    میانگین پست در روز
    1.92
    صلوات
    24510
    دلنوشته
    18
    ممنون از دعای زیبا و حاجتهاتون إن شاءالله خوشبخت و سلامت و عاقبت بخیر باشید
    صلوات و تشکر
    10,213
    مورد صلوات
    10,563 در 4,688 پست
    نوشته های وبلاگ
    175
    دریافت کتاب
    81
    آپلود کتاب
    135

11 ـ ((مـهـدى از ذريـه مـن اسـت ، وقـتـى كـه خـروج كـنـد عـيـسـى بن مريم براى يارى او نازل مى شود و پشت سرش نماز مى خواند)). (1 )
    12 ـ ((قـائم ، مـردى اسـت از دودمان من . نام او نام من است . خدا او را نگهدارنده من قرار مى دهـد. بـه سـنـت مـن عـمـل مـى كـند. زمين را از عدل و داد پر مى سازد؛ چنانچه از ظلم و جور و زشتى پر شده است )). (2 )
    13 ـ ((قـائم را غـيـبـتـى اسـت )). عـرض شـد: يـا رسول الله ! چرا؟! فرمود: ((از كشته شدن خوف دارد)). (3 )
    14 ـ ((بـشـارت مـى دهـم شـمـا را بـه مـهـدى كه در ميان امت من مبعوث خواهد شد، وقتى كه مردمانى در تزلزل باشند. زمين را از عدل و داد پر خواهد ساخت ؛ چنانچه از ظلم و جور پر شده است . آسمانيان و زمينيان از وجود او خشنود خواهند شد)). (4)
    15 ـ ((بـشـارت مـى دهم شما را به مهدى ، بشارت مى دهم شما را به مهدى ، بشارت مى دهم شما را به مهدى ، زمين را از عدل و داد پر خواهد ساخت ؛ چنانچه از ظلم و جور پر شده است . اهل آسمان و اهل زمين از ظهور خشنود خواهند شد)). (5 )
    16 ـ حـضـرتـش بـر مـنـبـر چـنـيـن فـرمـود: ((مـهـدى از عـتـرت مـن اسـت ، از اهـل بيت من است . در آخر الزمان خروج خواهد كرد. آسمان به خاطر او باريدن خواهد گرفت و زمين براى او روييدن مى گيرد. زمين را از عدل پر سازد؛ چنانچه از ظلم و جور پر شده است )). (6 )
    17 ـ ((مـا دودمـان عـبـدالمـطلب ، سروران اهل بهشت هستيم : من و على و حمزه و جعفر و حسن و حسين و مهدى )). (7)
    18 ـ ((مـهـدى مـردى اسـت از زادگـان اين مرد (اشاره فرمود به على بن ابى طالب ) به وسيله او خداوند دروغ را نابود مى سازد و روزگار ظلم و ستم را از جهان مى زدايد و ذلت و خوارى را از گردنهاى شما بر مى دارد)). سپس فرمود:
    ((مـن ، نـخـسـتين كس اين امت هستم و مهدى ميان كس است و عيسى واپسين كس آن و بخلى كج در اين ميان است )). (8 )
    19 ـ ((مهدى از عترت من است ؛ از دودمان فاطمه )). (9)
    20 ـ حـضـرتـش بـه فـاطـمـه عـليـه السـّلام فـرمـود: ((دخـتـر عـزيـز من ! هفت چيز به ما اهل بيت عطا شده كه به هيچ كس داده نشده است :

پيغمبر ما بهترين پيغمبران است و او پدر توست .
    وصى ما بهترين اوصياست و او شوهر توست .
    شهيد ما بهترين شهيدان است و او عموى پدرت ، حمزه است .
    و از مـا كـسـى اسـت كـه دو بال طاووسى دارد كه كه در بهشت با آنها پرواز مى كند، و او پسر عمويت جعفر است .
    و از ماست دو سبط اين امت و آنها دو پسر تو، حسن و حسين هستند.
    و سـوگـنـد بـه خدايى كه جز او خدايى نيست ، از ماست مهدى اين امت كه پشت سرش عيسى بن مريم نماز مى خواند)). آن گاه حضرتش به شانه حسين دست زد و فرمود:
    ((مهدى از اين ، مهدى از اين است ، مهدى از اين است )). (10)

1- اثـبـات الهـداة ، ج 3، ص 495، بـاب 32، ح 255 بـه نقل از شيخ صدوق ، الاءمالى .
    2- اثـبـات الهـداة ، ج 3، ص 498، بـاب 32، ح 269 بـه نقل از شيخ صدوق ، ثواب الاعمال .
    3-اثـبـات الهـداة ، ج 3، ص 498، بـاب ح 270 بـه نقل از ثواب الاعمال .
    4- اثـبـات الهـداة ، ج 3، ص 502، بـاب 32، ح 293 بـه نقل از شيخ طوسى ، كتاب الغيبة .
    5- اثـبـات الهـداة ، ج 3، ص 502، بـاب 32، ح 293 بـه نقل از شيخ طوسى ، كتاب الغيبة .
    6- اثـبـات الهـداة ، ج 3، ص 502، بـاب 32، ح 294 بـه نقل از شيخ طوسى ، كتاب الغيبة .
    7- اثـبـات الهـداة ، ج 3، ص 502، بـاب 32، ح 291 بـه نقل از شيخ طوسى ، كتاب الغبية .
    8- اثـبـات الهـداة ، ج 3، ص 503، بـاب 32، ح 300، بـه نقل از شيخ طوسى ، كتاب الغيبة .
    9- اثـبـات الهـداة ، ج 3، ص 503، بـاب 32، ح 301 بـه نقل از شيخ طوسى ، كتاب الغبية .
    10- اثـبـات الهـداة ، ج 3، ص 505 ـ 506، بـاب 32، ح 310 بـه نقل از شيخ طوسى ، كتاب الغيبة .

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من

دل من داند و من دانم و تنها دل من

یا ابا صالح علیه السلام ادرکنی

با ما همراه باشید در

کانال ترجمه ی قرآن شهر نورانی قرآن
    https://دtelegram.me/shahrenuraniquran

کانال مکالمه ی عربی شهر نورانی قرآن(آموزش دروس صدی الحیاة و لهجه ی عراقی)
    https://telegram.me/mokalemeharabik

4. 3 کاربر برای پست " گل مريم " عزیز صلوات فرستاده.

مدیریت محتوایی انجمن (2014_01_16), مشعشع (2014_01_16), سجادی (2014_01_22)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع